Forum » Omrežja in internet » Hranjenje internet podatkov
Hranjenje internet podatkov
m_2501 ::
Ojla!
Mene pa zanima kako je trenutno s hranjenjem internet podatkov...
Torej - kaj se pri ISP sploh shranjuje - spletne strani ki jih obiscem, prenosi preko e-donkeya - kaj sploh od tega hranijo, najbolj pa me zanima glede P2P - e-donkey, torrents...
Ze dolgo sicer berem o morebitni hrambi dolocenih podatkov, zanima pa me kaksno je trenutno stanje - in sploh kaj ISP "vidi" kaj delam jaz preko neta
A je kdo ki dela pri kaksnem slovenskem ISP (volja, telemach, siol, ...) ki bi kaj znal povedat na to temo?
LP
Mene pa zanima kako je trenutno s hranjenjem internet podatkov...
Torej - kaj se pri ISP sploh shranjuje - spletne strani ki jih obiscem, prenosi preko e-donkeya - kaj sploh od tega hranijo, najbolj pa me zanima glede P2P - e-donkey, torrents...
Ze dolgo sicer berem o morebitni hrambi dolocenih podatkov, zanima pa me kaksno je trenutno stanje - in sploh kaj ISP "vidi" kaj delam jaz preko neta
A je kdo ki dela pri kaksnem slovenskem ISP (volja, telemach, siol, ...) ki bi kaj znal povedat na to temo?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P2P program za Linux brez GUI-jaOddelek: Programska oprema | 925 (774) | borchi |
» | ARNES blokira porte?Oddelek: Omrežja in internet | 2253 (1700) | G2 |
» | Ali kdo uporablja iMESH?Oddelek: Programska oprema | 2011 (1749) | pivmik |
» | KaZaA bo podrla rekordOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2763 (2763) | pivmik |
» | eDonkey še kar naprej downloada!?Oddelek: Programska oprema | 1314 (959) | bodom |