Forum » Izdelava spletišč » ClarkConnect in problemi z rar tudi drugimi fajli
ClarkConnect in problemi z rar tudi drugimi fajli
webfreak ::
Not že naslov pove imam manjši problem s tem da mi clark connect nikakor noče pravilno tretirati fajlov kot so .rar, .wmv, in nekaj drugih
Recimo ko kliknem nadatoteko zip me brskalnik lepo vpraša če želi prenesti datoteko na računalnik, v primeru, da kliknem na .rar file pa mi datoteko kar odpre in zablokira brskalnik.
ClarkConnect temelji na apacheju. Zanima me kje se da nastaviti drugačno akcijo na določen fajl??
Recimo ko kliknem nadatoteko zip me brskalnik lepo vpraša če želi prenesti datoteko na računalnik, v primeru, da kliknem na .rar file pa mi datoteko kar odpre in zablokira brskalnik.
ClarkConnect temelji na apacheju. Zanima me kje se da nastaviti drugačno akcijo na določen fajl??
OmegaBlue ::
To je bolj problem samega browserja kot pa strežnika. Katerega uporabljaš?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OmegaBlue ::
Me veseli :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16571 (8110) | Gapi |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8448 (7529) | HitriPepe |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14749 (10946) | veteran |
» | ISO datoteka in sedaj ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2859 (2795) | Lincolin |
» | Mac spoofing v Clarkconnect 3.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1921 (1744) | Nerdor |