Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Gmailom
Težave z Gmailom
Srecko ::
A je kdo imel kdaj težave, da se ne bi mogel prijaviti na gmail. Meni je začelo javljat, da vnašam nepravilno geslo. Kar na lepem.
A ve kdo v čem je problem?
Aja, geslo imam že skoz isto. Več kot pol leta je bilo vse vredu, zdaj pa "paf".
Hvala.
A ve kdo v čem je problem?
Aja, geslo imam že skoz isto. Več kot pol leta je bilo vse vredu, zdaj pa "paf".
Hvala.
Lep pozdrav
Vesoljc ::
caps lock?
druga varjatna je pa, da ti je nekdo sunil ta račun. pošlji mejl na support...
druga varjatna je pa, da ti je nekdo sunil ta račun. pošlji mejl na support...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Srecko ::
caps lock sigurno ni. 100%
sem že poslal mejl za obnovitev majla. zdaj pa moram čakat 5 dni, da bo račun neaktiven, potem pa lahko zresetiram geslo.
bom sporočil, kako se bo obneslo.
hvala za odgovor.
sem že poslal mejl za obnovitev majla. zdaj pa moram čakat 5 dni, da bo račun neaktiven, potem pa lahko zresetiram geslo.
bom sporočil, kako se bo obneslo.
hvala za odgovor.
Lep pozdrav
krokodil ::
Žiujo! pred 18 dnevi sm se hotela vpisati na youtube prek gmaila. in sm mogla vnest datum rojstva in to tudi storila. potem sm se s koleščkom na miški zarolala na vrh strani in nisem niti opazila, da mi je letnica rojstva skočila na 2000. potem mi je kar napisalo, da je moj račun blokiran, ker mlajši od 13 let ne smejo dostopati do googlovih aplikacij. Potem sta bili možni 2 rešitvi, jim nakazat 0.30usd (vendar moraš imeti mastercard ali viso na svoje ime- jaz pa tega nimam), druga možnost je bila, da skeniram osebno in jo skupaj z neko googlovo pogodbo prek fax-a pošljem na google. To sem tudi storila, še vedno ni nič s tem, da bi mi odblokirali mail. a bi mogoče, kdo vedel za kakšno rešitev? ta mail nujno potrebujem, ker imam na njem vse za delo, šolo in hobi. zares bi bila hvaležna, če bi mi kdo pomagal poiskati rečitev. aja. pa mail mi čez 8 dni za vedno sklopijo (piše, da še miso prejeli moje zahteve,ki bi potrila datum rojstva, ki sem jo poslala že 14 dni nazaj).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20207 (6223) | galu |
» | Blokada gmail računa, ker še nisi polnoletenOddelek: Omrežja in internet | 1860 (1419) | AndrejO |
» | Težave z Slo-tech login-omOddelek: Slo-Tech | 1484 (1185) | Jerry000 |
» | 1976 (1292) | connel | |
» | geslo v gmailuOddelek: Pomoč in nasveti | 13499 (12767) | tomaz- |