Forum » Strojna oprema » LCD zaslon SAMSUNG 960bf
LCD zaslon SAMSUNG 960bf
pleyakrneki ::
Včeraj sem kupil LCD zaslon SAMSUNG 960BF,in me na njem nekaj zanima,seveda če ga že kdo ima ali ka dokaj dobro pozna.Koliko ima milisekund ker na škatli piše 4ms nekateri pa pravijo da jih ima 12ms.Pa še nekaj pri igranju call of duty 1 ali 2 se pri premikanju igralcev ali kjer ima mapa večjo vidlivost se vidi nekakšne obris igralca se pravi bel obris,ki zaostaja za premikajočem igralcem,kot da bi slika zaostajala,nevem kaj bi lahko bilo.Ali je to pokvarjen lcd ekran ali je bolš da mi vrnejo denar in da uzamem SAMSUNG 930bf?prosim če mi lahko pomagate.
bajsibajsi ::
SM960BF je razen malenkost sirsega vidnega kota (nekje pise 160° kar je enak 930ki, nekje pa 178°) in pa 600g vecje teze prakticno enak SM930BF. Na 960BF nikakor ne bi smelo biti ghosting efekta. V nastavitvah (gumb na monitorju) pojdi na opcijo SETUP --> RTA --> ON in porocaj, ce se je kaj spremenilo. Drugace pa z nakupom 930BF upravicljivo privarcujes vsaj kaksnega cankarja ce ne vec...
p.s. Mogoce se ti v COD ghosting dozdeva, kadar v blizino pade granata, naredi slow motion... ti pa se vedno naprej igras pozno v noc
p.s. Mogoce se ti v COD ghosting dozdeva, kadar v blizino pade granata, naredi slow motion... ti pa se vedno naprej igras pozno v noc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung 940BOddelek: Kaj kupiti | 1812 (1694) | Revenant |
» | Nakup 19" - 20" inčnega LCDja!Oddelek: Kaj kupiti | 1985 (1607) | urkoman |
» | nakup LCD za igranje igerOddelek: Kaj kupiti | 2090 (1645) | SergioGuru |
» | Kateri LCD Samsung?Oddelek: Kaj kupiti | 3757 (2195) | NURS |
» | Samsung 193P ALI Samsung 193P+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9870 (6566) | Person |