Forum » Programska oprema » Northon Ghost 9.0/navodila
Northon Ghost 9.0/navodila
simon1980 ::
zanima me na kak način ustvariti s Northon Ghost-om sliko diska tako da ob formatiranju diska naložiš sliko diska. A potem vseeno rabiš winse za samo formatiranje (v primeru windows XP) in kdaj potem preideš s nalaganjem CD-jev s sliko?? potemtakem bi winse moral naložiti al kako?
LP in hvala za pomoč, SImon
LP in hvala za pomoč, SImon
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Poldy ::
Vsaj pri starejšem ghostu je tako...
v windows lako izbereš željeno sliko diska, ki se ti naloži ob ponovnem zagonu. Formatira ti ravno ne, zbriše pa ti celo particijo.
Lahko narediš tudi zagonski cd ali dvd s sliko, tako da če se ti windows čisto sesujejo, samo vstaviš cd na začetku, pa se ti vse zbriše in obnovi...
Ne potrebuješ win cdja
v windows lako izbereš željeno sliko diska, ki se ti naloži ob ponovnem zagonu. Formatira ti ravno ne, zbriše pa ti celo particijo.
Lahko narediš tudi zagonski cd ali dvd s sliko, tako da če se ti windows čisto sesujejo, samo vstaviš cd na začetku, pa se ti vse zbriše in obnovi...
Ne potrebuješ win cdja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
meganboj ::
Haj nekaj me zanima glede gosta 9.Naredil sem sliko c pogona zapekel na cd sedaj pa mam en problem.Pri ponovnem zagonu mam nastavljeno boot cd rom vendar mi noče brati cd temveč se zaženejo kar xp
biaggoj ::
jst mam 8 (po moje je 9 enak). Rabiš originalni cd ki imam BOOt funkcijo. Image particije ti nič ne koristi, ker je to samo "kopija" tvojga sistema. Ko dobiš ali imaš boot cd od NG restartaj rač., bootaj prek tega cd, ki te bo "trotlziher"pripeljal do dela kjer preslikaš particijo z shranjenim image-om. aja, še to 1. stvar ne preslika cel disk ampak samo particijo
2. shran pomembne stvari pred izvedbo backup-a
2. shran pomembne stvari pred izvedbo backup-a
kolumb007 ::
Ali je možno da se naredi ghost na npr. svojem računalniku brez driverjev pa se potem da na drugi računalnik? Pa da se zboota?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4700 (3830) | solatko |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7422 (5842) | thebaloh |
» | Kopiranje Norton Ghost image CDOddelek: Programska oprema | 1434 (1225) | snoopy20 |
» | windows could not startOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (1096) | strongman |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |