Forum » Pomoč in nasveti » razširit disk
razširit disk
seminal ::
kako bi najhitreje razširil disk
imam zaj 80gb diska na njem je ena particija 40 gb zaj bi rad to patricijo razšitil za 20gb in imel patricirano 60gb in 20gb nepatricirano
kako s katerim pogram?
in hočem da winsi še normalno lufajo
imam zaj 80gb diska na njem je ena particija 40 gb zaj bi rad to patricijo razšitil za 20gb in imel patricirano 60gb in 20gb nepatricirano
kako s katerim pogram?
in hočem da winsi še normalno lufajo
korpi ::
Hi!
Partition Magic mislim, da zna narediti to kaj ti poterbuješ. Pa ne pozabi za backup...
LP
Partition Magic mislim, da zna narediti to kaj ti poterbuješ. Pa ne pozabi za backup...
LP
sash ::
acronis partition expert
kdo pa tebi garantira da disk nebo crkno ... noben ... in tako ti tud tukaj noben ne garantira za podatke ...
kdo pa tebi garantira da disk nebo crkno ... noben ... in tako ti tud tukaj noben ne garantira za podatke ...
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
seminal ::
ma sem neki zajebu a mi dašdownload link do tega programa
plis kr google ko sem dal to mi je najdel ta program sam neki expert
plis kr google ko sem dal to mi je najdel ta program sam neki expert
Han ::
Tovrstni programi žal niso 100% zanesljivi. Pred posegom priporočam defragmentiranje particij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 namestitev brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3283 (2897) | zile |
» | Problemi s Partition magicOddelek: Programska oprema | 1200 (1089) | Dejancek |
» | XP vpr. glede izdelave particij!Oddelek: Operacijski sistemi | 2083 (1856) | frajer1 |
» | Partition Magic ... prosim za par nasvetovOddelek: Programska oprema | 1221 (1085) | Ch4N93 |
» | kako spojiti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (1733) | OldSkul |