Forum » Zvok in slika » Težava pri pretvorbi v 3gp
Težava pri pretvorbi v 3gp
Muzo ::
Pozdravljeni..
za pretvorbo uporabljam quicktime. Vse lepo in prav, vendar.. rad bi ohranil enaki aspect ratio, tudi če mi doda črno spodaj.. pa ne znam to narediti.
Detajli: originalni film ima 624x352 resolucijo.. .3gp ima 176x144 resolucijo.. sedaj ali dodam črno polje spodaj in zgoraj, odrežem malo levo in desno ali pa nekaj vmes..
Mi lahko kdo pove kako naj sedaj izračunam te pixle in kako se to naredi v virtualdubu?
Hvala!
za pretvorbo uporabljam quicktime. Vse lepo in prav, vendar.. rad bi ohranil enaki aspect ratio, tudi če mi doda črno spodaj.. pa ne znam to narediti.
Detajli: originalni film ima 624x352 resolucijo.. .3gp ima 176x144 resolucijo.. sedaj ali dodam črno polje spodaj in zgoraj, odrežem malo levo in desno ali pa nekaj vmes..
Mi lahko kdo pove kako naj sedaj izračunam te pixle in kako se to naredi v virtualdubu?
Hvala!
- zaklenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn Okvir v filmuOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1026) | Ziga Dolhar |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15041 (8447) | Revenant |
» | Philips 32PFL5322 - Kdo jo ima in kak deluje DVI>hdmiOddelek: Kaj kupiti | 4242 (3327) | TornadoTDi |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7838 (5571) | dzinks63 |
» | Pogovor o HDTV na Radiu Slovenija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7656 (5980) | Smeagol |