Forum » Programska oprema » Prenos iz tipkovnice na miško
Prenos iz tipkovnice na miško
Lol|pop ::
Pozdravljeni, zanima me če obstaja kakšen program, ki omogoča da lahko gumb na miški uporabiš za kakšen drug ukaz ki je na tipkovnici recimo,...
Imam namreč miško Genius + superior, ki ima točno določene opcije za vsak gumb, nima pa opcije custom
Imam namreč miško Genius + superior, ki ima točno določene opcije za vsak gumb, nima pa opcije custom
Nejc Pintar ::
Jaz pri moji miški+tipkovnici to lepo v priloženem software-u štelam. Si dobil kakšen SW zraven?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Lol|pop ::
Ja mam software instaliran, samo maš točno določene comande za tiste tipke prstrani, pa nimaš opcije da bi si sam nastavo svojo comando
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konzole vs. PC - Od začetka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 37317 (12833) | dolenc |
» | kako sprostit IP porte t-2 optikaOddelek: Omrežja in internet | 6223 (4958) | primo |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5819 (3210) | djordjevic |
» | Sistem ugasne, preden se vžgejo windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (788) | bluzer |
» | mIRC in DownloadOddelek: Omrežja in internet | 1427 (1205) | pozorhudmaček |