Forum » Kaj kupiti » dvi
dvi
MiČ ::
Čau,
fantje jaz mam eno vprašanje in sicer: kupujem LCD verjetno samsung 913N ali 913B (zaradi DVI), mam grafično ATI 9600XT 128, ki ima navaden analogni in digitalni (DVI) vhod. Pri nakupu sem dobil tudi adapter s katerim lahko LCD monitor z analognim kablom priključim na digitalni (DVI) vhod na kartici. ALI JE TO ISTO KOT DA IMAM LCD Z DVI KABLOM? Če ni kakšna je razlika če priklopim analogno ali digitalno? Če z vsem skupaj ni nič ali se splača kupti LCD z DVI (kakšno so prednosti?)?
Najlepša hvala za odgovore.
fantje jaz mam eno vprašanje in sicer: kupujem LCD verjetno samsung 913N ali 913B (zaradi DVI), mam grafično ATI 9600XT 128, ki ima navaden analogni in digitalni (DVI) vhod. Pri nakupu sem dobil tudi adapter s katerim lahko LCD monitor z analognim kablom priključim na digitalni (DVI) vhod na kartici. ALI JE TO ISTO KOT DA IMAM LCD Z DVI KABLOM? Če ni kakšna je razlika če priklopim analogno ali digitalno? Če z vsem skupaj ni nič ali se splača kupti LCD z DVI (kakšno so prednosti?)?
Najlepša hvala za odgovore.
Matek ::
NE! Pretvornik je namenjen priklopu VGA monitorja, če imaš pač dva in hočeš uporabljati oba naenkrat, pri čemer pa izgubiš prednosti DVI priključka, torej je isto, kot če bi imel 2 navadna VGA na kartici. Kvaliteto DVI lahko dobiš samo, če kupiš monitor z DVI.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1029964 (25362) | KTr1sk |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4538 (4387) | Saladin |
» | LCD - analogni ali digitalni priključekOddelek: Strojna oprema | 1674 (1352) | opeter |
» | Zakaj LCDji z VGA only?Oddelek: Zvok in slika | 1244 (1094) | Stepni Volk |
» | DVI kabelOddelek: Strojna oprema | 999 (864) | YoYo |