Forum » Hlajenje in modifikacije » Ultra-D in IT8712F vprasanje
Ultra-D in IT8712F vprasanje
GaS ::
Zanima me, ali ta čip bere podatke samo za fan1,2 in 3? Ker imam ventilatorja tudi na fan4 in fan5, vendar tega ne morem nikjer odcitavat in regulirat.
5pellfire ::
No go . Sense wire imajo samo fan 1(CPU), fan 2 in fan 3 (chipset).
Jaz mam tako grafično priklopljeno na fan 1 (samo sense wire od Zalmana VF700 - za nadzor obratov),
na fan 2 imam priklopljen CPU fan, chipset pa je trenutno prazen - mam pasiven hladilnik .
Jaz mam tako grafično priklopljeno na fan 1 (samo sense wire od Zalmana VF700 - za nadzor obratov),
na fan 2 imam priklopljen CPU fan, chipset pa je trenutno prazen - mam pasiven hladilnik .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TT V1000D XASER III moder + plexi; težave pri novem modeluOddelek: Strojna oprema | 987 (804) | DjTonic |
» | Hlajenje z zalman ventilatorji...Oddelek: Strojna oprema | 1460 (1268) | frenk |
» | Priklop drugega ventilatorja na ohišju pri Epox 8K9AIOddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (1044) | SisQ |
» | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1086) | Duhec |
» | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1013) | zile |