Forum » Pomoč in nasveti » Win XP Driverji za OPTi in Avance Logic chip???
Win XP Driverji za OPTi in Avance Logic chip???
LuvaNey ::
Pred kratkim sem si naložiu Windowse XP Professional ver., vse je blo kul dokler nism ugotoviu da mi ne dela SOUND kartica!!!...
...res je da mam mal fejst staro kartico
OPTi Sound Card... ne vem ker chip je ..no sej sam zanima me kje naj dobim GONILNIKE???
pol mam pa še sound kartico
AVANCE LOGIC, Inc; ALS 100 Plus+ chip
pa tut za to ne morm dobit gonilnikov...KJE JIH NAJ DOBIM????
...a ja
ka pa za Win On Cd 3.8 , k asi morm potegnat dol da mi bo delu na XP jih???
...res je da mam mal fejst staro kartico
OPTi Sound Card... ne vem ker chip je ..no sej sam zanima me kje naj dobim GONILNIKE???
pol mam pa še sound kartico
AVANCE LOGIC, Inc; ALS 100 Plus+ chip
pa tut za to ne morm dobit gonilnikov...KJE JIH NAJ DOBIM????
...a ja
ka pa za Win On Cd 3.8 , k asi morm potegnat dol da mi bo delu na XP jih???
Kaiser ::
Probi tole. Sam ti ze takoj povem, da je s temi karticami kriz. Jest mam tud eno od OPTi-ja pa mi je ni ratalo v WinME ustimat, v win 2k pa sploh nisem poskusil.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
boha ::
mam tudi jaz opti SB in ti povem, da za win2000 oz xp ni driverjev in jih tudi ne bo, ker je ta firma prenehala delovati že pred koncem tisočletja... treba menjat sb...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell D510 ethernet gonilniki win98SEOddelek: Pomoč in nasveti | 725 (689) | RutS |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10623 (4611) | amigo_no1 |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6674 (6674) | undefined |
» | nf7 5.1 sound?Oddelek: Pomoč in nasveti | 951 (785) | sidd |
» | kompjutr se ne boota - BIOS problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 764 (654) | morphling1 |