Forum » Pomoč in nasveti » WIN XP MAIL- PRIPONKE TEZAVE?
WIN XP MAIL- PRIPONKE TEZAVE?
Poglavarcek ::
IMAM PROBLEM!
Nalozene imam WinXPje in OfficeXP
( oboje ANG ) in ko mi recimo kolega poslje mail s pripeto tekstovno datoteko, npr: word, excel, notepad, itd., le te priponke ne morem odpreti oz. shraniti na disk. Datoteke v priponki so obarvane sivo in ce kliknem oz. dvokliknem nanje se mi odpre novo mail okno, kjer mi napise naslednje: OE removed access to the following usafe attachments in your mail: datoteka.doc.
Zanimivo pa je, da so npr. video datoteke, kot so: mpg, avi, itd. obarvane normalno ( crno ) in jih lahko odprem ali shranim.
IMA KDO PODOBNE TEZAVE OZ. KAKSEN PREDLOG ???
Hvala vsem za pomoc!
Nalozene imam WinXPje in OfficeXP
( oboje ANG ) in ko mi recimo kolega poslje mail s pripeto tekstovno datoteko, npr: word, excel, notepad, itd., le te priponke ne morem odpreti oz. shraniti na disk. Datoteke v priponki so obarvane sivo in ce kliknem oz. dvokliknem nanje se mi odpre novo mail okno, kjer mi napise naslednje: OE removed access to the following usafe attachments in your mail: datoteka.doc.
Zanimivo pa je, da so npr. video datoteke, kot so: mpg, avi, itd. obarvane normalno ( crno ) in jih lahko odprem ali shranim.
IMA KDO PODOBNE TEZAVE OZ. KAKSEN PREDLOG ???
Hvala vsem za pomoc!
- spremenilo: Poglavarcek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pdf v elektronski posti kot winmail.datOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1540) | dash_wallace |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4758 (3235) | techfreak :) |
» | Excel problemOddelek: Pomoč in nasveti | 710 (599) | Ajrina |
» | si.Mail 1.0. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7189 (6664) | Hardstyle |
» | Težave s priponko v Thunderbird 1.5Oddelek: Programska oprema | 1484 (1402) | Myles |