» »

excel/visual basic

excel/visual basic

simon1980 ::

eno žmetno pitanje.....v enon mojen excelovon dokumenti san nekaj začaro.....notri so
makri...pa san nekaj elektronska potrdila za to datoteko sprobavo in fora je ka je kao
visual basicov projekt izgubljen..... se pravi ni več vseh posnetih makrov kerih je prek
500....zanima me če je možno kakorkoli povrniti stanje datoteke..... kaj pravite?

iso2000 ::

Torej, če hočeš rešitev svojega problema (kakršen že je), ti priporočam da začneš na začetku. Lepo pojdi do najbližje osnovne šole in prijazno učiteljico vprašaj kdaj imajo na urniku slovenski jezik. To si nekako zapomni in redno obiskuj te ure, saj boš le tako dosegel nek napredek. No, po kakšnih 8 ali 9 letih boš morda sposoben napisati takšno sporočilo, ki ga bo razumel še kdo drug in ne samo lokalpatrioti. Do takrat pa ti želim veliko uspehov pri urah slovenskega jezika, kjer boš (to sem prepričan) izvedel veliko novega!

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iso2000 ()

eno težko vprašanje.....v enem mojem excelovem dokumentu sem nekaj začaro.....notri so
makri...pa sem nekaj elektronska potrdila za to datoteko sprobaval in fora je da je kao
visual basicov projekt izgubljen..... se pravi ni več vseh posnetih makrov katerih je prek
500....zanima me če je možno kakorkoli povrniti stanje datoteke..... kaj pravite?

Zgodovina sprememb…

ToniT ::

Backup - restore?
Imaš še kje imedatoteke.bak?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

backup in te fore pomagajo samo za sistemske stvari a ne?? saj sicer bi itak ob obnovitvi sistema izgubili svoje datoteke/podatke/slike...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Programski jezik za 13 letnika - NA NOVO? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
9417525 (13970) blackbfm
»

Virusi tudi za StarOffice in OpenOffice.org

Oddelek: Novice / Varnost
93371 (2896) BigWhale
»

makro

Oddelek: Programiranje
81160 (985) draganm1
»

bubblesort v VBA