Forum » Programiranje » bubblesort v VBA
bubblesort v VBA
italya ::
Lep pozdrav!
Imam en velik problem.Prvic se srecujem z programiranjem v Visual Basicu in bi rabila en BIG HELP!!1
Za naredit imam eno nalogo: Napisite makro, ki bo uredil besede v Wordu po abecednem redu. Za sortiranje uporabite algoritem bubble sort.(pisanje makrov se napise v VBA)
Vendar nimam blage veze kako bi napisala to kodo v VBA. Ce ve kateri od vas napisat kodo, bi ga lepo prosila da mi pomaga!!!!!
Najlepsa hvala!
Imam en velik problem.Prvic se srecujem z programiranjem v Visual Basicu in bi rabila en BIG HELP!!1
Za naredit imam eno nalogo: Napisite makro, ki bo uredil besede v Wordu po abecednem redu. Za sortiranje uporabite algoritem bubble sort.(pisanje makrov se napise v VBA)
Vendar nimam blage veze kako bi napisala to kodo v VBA. Ce ve kateri od vas napisat kodo, bi ga lepo prosila da mi pomaga!!!!!
Najlepsa hvala!
do zdaj .. en del naloge ki ga nisem napisala .. zataknilo pa se mi jepri tem delu naloge, ki sem ga napisala, ker ne vem kako naj napisem one for pa if stavke not v visual basicu za bubblesort
Thomas ::
J.... tole kompjutrsko znanost! Najprej se nauči Gugla uporabljat. Al pa Jahuja, kot svetuje Vesoljc.
Ne morš zgrešit pol več, prej pa tavaš v slepoti.
ISKALNIKI, iskalniki in še enkrat iskalniki!
khm...
Ne morš zgrešit pol več, prej pa tavaš v slepoti.
ISKALNIKI, iskalniki in še enkrat iskalniki!
khm...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
iskalniki in se enkrat iskalniki
sem jih uporabila preden sem prisla sem po pomoc, najdes ful veliko bubblesortov za stevila, za besede pa skoraj da nic .. vendar sem nasla .. hvala
sem jih uporabila preden sem prisla sem po pomoc, najdes ful veliko bubblesortov za stevila, za besede pa skoraj da nic .. vendar sem nasla .. hvala
Hypno ::
Thomas je pa zleht.
Pa o bubble-sortu tut pojma nima.
Po drugi strani ma pa prav, naučit se ribce lovit je bolj produktivno kot pa na pladnu prinešene pojest.
Pa o bubble-sortu tut pojma nima.
Po drugi strani ma pa prav, naučit se ribce lovit je bolj produktivno kot pa na pladnu prinešene pojest.
Great are mysteries of the mind ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hypno ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huda tezava v excell-u!!!- samo za experteOddelek: Programska oprema | 2454 (1859) | appz |
» | [VBA] excel -> word + bubble sortOddelek: Programiranje | 1285 (1234) | rabbit-zek |
» | Funkcija za zapret programOddelek: Programiranje | 1311 (1067) | StratOS |
» | Kje zaceti ?Oddelek: Programiranje | 2300 (1999) | Blond |
» | Problem v accessuOddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1374) | Mercier |