Forum » Pomoč in nasveti » Nenadno nedostopni fajli!?
Nenadno nedostopni fajli!?
Racunalnik ::
V ohisje sem dal se en sata disk,vceraj 1 od 2 particij presnel na novi disk,danes pa hocem drugo particijo tudi presnet na novi disk mi pa 4 pomembne direktorije sploh noce odpret,v my computerju mi napise "acess denied,da disk mogoce neka druga zadeva uporablja,ali pa da je write protected"nic od tega ni ker je sistem cist na novo postavljen.V total comanderju pa gres na problematicni direktorij pa das enter,pa se ne zgodi totalno nic,kot da bi v prazno klikal,ostali direktoriji delajo pa normalno.Kej tazga se nisem videl.
Zdej ne morem nadaljevati z ponovnim postavlanjem PCja ker teh fajlov nemorem dobit.
Se komu kej sanja kaj bi bil problem,ce je kdo ze mel podobne probleme in kako jih je resu?
Sata kontrolerje mam 4,diske pa trenutno 3 ker iz tega problematicnega morm se skopirat fajle,problem je tudi v tem da mi nocjo 3 je diski delat hkrati,ceprav bi morali 4je brez problema.
C: je pa scsi disk.
Zdej ne morem nadaljevati z ponovnim postavlanjem PCja ker teh fajlov nemorem dobit.
Se komu kej sanja kaj bi bil problem,ce je kdo ze mel podobne probleme in kako jih je resu?
Sata kontrolerje mam 4,diske pa trenutno 3 ker iz tega problematicnega morm se skopirat fajle,problem je tudi v tem da mi nocjo 3 je diski delat hkrati,ceprav bi morali 4je brez problema.
C: je pa scsi disk.
- spremenilo: Racunalnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prenesti linux na drug računalnikOddelek: Operacijski sistemi | 1443 (1283) | b |
» | Premestitev Linux sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1392 (1195) | Highlander |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5197) | bajsibajsi |
» | Linux particije in podatki za shranjevanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2033 (1865) | dr.J |
» | ASP slovarOddelek: Programska oprema | 3406 (3010) | Ashrack |