Forum » Programska oprema » Program za urejanje Particij
Program za urejanje Particij
pac3k ::
Torej naredil sem celo štalo z diski, bootati ni več moč...
Rabil bi, nek program s katerim bi lahko lepo formatiral računalnik, oz posamezne particije,mogoče tudi s kakšnimi dodatnimi možnosti (zagonska zastavica ipd.)
Res nujno rabim....
Prosim za imena programv, download linke, oz če imate program mi ga lepo prosim pošljite na cardiller@gmail.com
Lp
Rabil bi, nek program s katerim bi lahko lepo formatiral računalnik, oz posamezne particije,mogoče tudi s kakšnimi dodatnimi možnosti (zagonska zastavica ipd.)
Res nujno rabim....
Prosim za imena programv, download linke, oz če imate program mi ga lepo prosim pošljite na cardiller@gmail.com
Lp
pac3k ::
Amm.... sm že mal gledal, samo sm hitro dobil občutek, da je to za winse, torej se motim, in ga lahko am na cd ter zbootam?
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4884 (3866) | Dejk0 |
» | Zunanji disk NTFS v FAT32 brez formatiranja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2922 (2775) | eg0ist45 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8106 (7190) | buneech |
» | Kateri program za upravljanje z particijamiOddelek: Programska oprema | 1020 (860) | sash |
⊘ | HELP!- particije in še kajOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (907) | CCD |