Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje iz CD-roma na disk
Kopiranje iz CD-roma na disk
LBeast ::
Živjo!
Jst imam pa sledeč problem... Namreč, ko kopiram iz CD-ja kake filme na disk, mi zelo zelo pogosto javlja napake pri branju. Ampak fora je v tem, ker to napako vedno javi pri 99.9% posnete datoteke. Tako naredi in na DVD-pekaču in na navadnem CD-romu, kljub temu, da CD-ji niso nič spraskani. Pa tudi to mi je čudno, ker sredi operacije lučka za branje na CD-romu utripa, medtem pa na disku gori na-polno (se pravi, kot da bi bil cd-rom n-krat hitrejši od diska). Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe? Mogoče kaka napačna povezava kablov med dotičnimi komponentami, ali bios, al kaj? Hvala že v naprej...
LP Little Beast
Jst imam pa sledeč problem... Namreč, ko kopiram iz CD-ja kake filme na disk, mi zelo zelo pogosto javlja napake pri branju. Ampak fora je v tem, ker to napako vedno javi pri 99.9% posnete datoteke. Tako naredi in na DVD-pekaču in na navadnem CD-romu, kljub temu, da CD-ji niso nič spraskani. Pa tudi to mi je čudno, ker sredi operacije lučka za branje na CD-romu utripa, medtem pa na disku gori na-polno (se pravi, kot da bi bil cd-rom n-krat hitrejši od diska). Ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo narobe? Mogoče kaka napačna povezava kablov med dotičnimi komponentami, ali bios, al kaj? Hvala že v naprej...
LP Little Beast
Han ::
Zamenjaj kabel, pravilno nastavi pogone (master / slave) in preveri UDMA način prenosa podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1967 (1757) | farko |
» | Drive not readyOddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (1017) | Lucifix |
» | Problem s Pioneer 16xOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1135) | AtaStrumf |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1366) | ferjan |
» | DMA nastavitevOddelek: Strojna oprema | 1671 (1020) | mojsterpeter |