» »

Prošnja za vse!

Prošnja za vse!

CaqKa ::

ej folk!
a vas lahko prosim, če za naslov threada malo premislite predno napisete? mislim, samo preštejte koliko threadov ima tukaj naslov v stilu "winxp problem"
Menim da so najbolj primerni naslovi v takšnem stilu, kot kaj bi napisali recimo v googlu, ko bi iskali odgovor na vaš problem. like: "winxp+network+Telnet"
Vzamte si naslednjič dovolj časa za premislek naslova threada
LP CaqKa
  • spremenil: Tomi ()

dr.J ::

Če bi bili Slo-Tech admini dosledni, bi morali vse windows XP (eXPensive) poste zaklepati, saj gre za *warez* software!:|
Kdor pa od včeraj slučajno poseduje legalno verzijo XP, naj se pa lepo in pošteno smehlja...

||_^_|| ::

dr.J:
1. kako pa veš da gre za warez software?? dokaži!
2. Sploh nima veze če gre za warez software, ker se pogovarjamo o problemih, ne pa kje ga dobit al pa kej tazga.

Tomi ::

Dr.J: to sploh ni res. Legalni XP so obstajali že prej, samo ne za veliko ljudi. Vseeno ne moreš reči, da ima nekdo kar po defaultu nelegalne XP, ker poznam kar nekaj ljudi, ki imajo legalne. Tako da se drugič raje vzdrži takšnega "napada"..
metrodusa.blogspot.com

kaksen je razlog da je tema premakjena... bila je namrec misljena samo za tiste, ki so se oglašali v "prva fronta"
(lože pa ne berem, razen v taksnih primerih kot je ta sedaj)
lp caqka

Samo zaradi dejstva, da tja ne sodi. Ker se bo sprevrgla v polemiko..
Poleg tega več ljudi bere Ložo kot prvo fronto.
metrodusa.blogspot.com

so pa tudi ljudje (kot jaz), ki loze sploh ne pogledajo :)
em lahko tak naredis da se moj osnovni post še vseeno tam tudi vidi?... namrec poglej si malo naslove threadov tam...
malo bedasto bo zgledalo, ko se bo en Ložar držal mojega posta ter dal za naslov threada "jaz+ljubim+njo" lol
eh nič... mejte se... upam da bo kdo prebral ta post

Dobro, če si pa tako vztrajen, gre pa nazaj..
metrodusa.blogspot.com

dr.J ::

Legalne XP-je sem v svojem komentarju izvzel! Samo do konca bi bilo treba prebrati.

McWolf ::

Jest pa sam TEME ZADNJIH 24h čekeram pa sm čist zadovoln:D
Go tell it on the mountains!

Dr.J: ja, samo kako laho ti veš, da ima nekdo piratske XP-je ali ne..
V tem je problem, ki ga tudi z zadnjim stavkom nisi rešil.
metrodusa.blogspot.com

Loki ::

dr .j v tem primerru bi lahko kar ukinili prvo fronto, programsko opremo, programiranje in igre ter jih zdruzili v en sam del foruma, saj dvomim, da ima veliko ljudi original Windowse, Office...

Bom dal se en link na podobno temo, ko ga najdem.
I left my wallet in El Segundo

MTB ::

Če se gremo že o legalnem in ilegalnem softverju. Naj povedo admini, koliko ilegalnega softverja imajo. Če začnemo z OS, Office, WinZip, da ne govorimo o Corelu in ostalih zadevah.....
Raje ne debatirajmo o tem, pa bomo vsi bolj veseli in zadovoljni.

RS

Da res začnemo pri adiminih. Sam imam doma lepo legalne Win98SE, ki sem jih dobil zraven laptopa. Sicer pa tebe kot individuuma prav nič ne zanima, kaj imam jaz na računalniku.
Samo vidim, pa da si zaletav. Winzip je freeware..
metrodusa.blogspot.com

ToniT ::

Winzip na žalost ni freeware!

Do neke mere je..
Ok, in čisto cel zastonj, samo doslej še nisem imel problemov v namestitvijo ( vedno je bilo prej treba namestiti Okna kot pa bi se iztekla doba ali kaj podobnega ).
metrodusa.blogspot.com

MTB ::

He, he, he. "Sicer pa tebe nič ne zanima.." In smo tam. Seveda me ne zanima, saj nisem iz BSA. Ne morete pa težit ostalim, ki odkrito povedo, da imajo piratski software. Pa brez zamere...

RS

Sedaj pa mi povej, kdo od adminov je že težil, če se je šlo za vprašanja, povezana s programsko opremo, katere izvor ni bil znan.
Popravlja ali zaklepa se samo iskanje wareza.
metrodusa.blogspot.com

temo je treba spet malo osvežit

Mercier ::

Se povsem strinjam, da bi bilo dobro dajati primerne naslove temam.

Mam pa en pomislek: tega ne bo noben je*al pet posto. Mogoče, če bi admini bili pripravljeni popravljati naslove. :D

tejo ::

Predlagam, da naredite nov forum namenjen samo za teme o Windows XP... :D Če boste to naredili, potem ne bo nihče več dajal naslova v stilu "winxp problem", ampak bo verjetno vsak v naslovu napisal kakšen problem ima, torej v stilu "A se da izklopit Error Reporting?).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tejo ()

se strinjam .. samo vprasanja o xpjih niso vec tako pogosta kot sao bile recimo pred tremi mesci

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pripomba na zaklepanje tem

Oddelek: Slo-Tech
371541 (984) suse80
»

Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )

1108289 (6340) perci
»

WAREZ?

332148 (1559) Sergio
»

Naučite se uporabljati iskalnike..

Oddelek: Loža
321528 (852) Gh0st
»

strange rules!?!