Forum » Loža » Razbiti žaromet...
Razbiti žaromet...
matjash ::
Torej razbil sem sprednji žaromet (ali se mogoče reče odsevnik - plastiko pred lučmi) in me zanima če se je zdaj kaznivo voziti s takšnim vozilom, ker moram čakat na popravilo 1 teden. Aja, žarnice svetijo, prav tako utripalke.
Hvala
Hvala
... bolje pozno kot nikoli.
steev ::
Mi smo se tut tko vozil, pa nam na meji nč niso rekli čeprov so vidl. Pomoje je pomembn, da delajo. Pa mal zalep tm ukol, ker če pride voda v stik s halogenkam, bo pregorela.
:|
Mene zanima če je kakšna multa če te slučajno policaj ustavi, ker za prejšnji slučaj na meji je bila lahko le policajeva dobra volja da se ni upičil v to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjash ()
Nejc Pintar ::
Mislim da če luči delajo da ni problema. Je pa vseeno bolje če hitro popraviš, ker ta plastika usmerja svetlobo
Lahko je biti prvi, če si edini!
perci ::
Jah, mislim, da bi znal bit problem, ker je zaromet brez tistega stekelca verjetno precej oster in bi v primeru, da nasadis kakega pesaka, bil kar problem...
Ne vem...jst sem se s takim zarometom kak teden vozu naokol ampak nisem sel kam dalec (bolj lokalno po LJ in bliznjih naseljih). V tujino s takim avtom ne bi sel. So pa te zadeve sigurno opisane v Zakonu o varnosti cestnega prometatko, da si pač mal poglej zadevo in boš hit najdu.
Ne vem...jst sem se s takim zarometom kak teden vozu naokol ampak nisem sel kam dalec (bolj lokalno po LJ in bliznjih naseljih). V tujino s takim avtom ne bi sel. So pa te zadeve sigurno opisane v Zakonu o varnosti cestnega prometatko, da si pač mal poglej zadevo in boš hit najdu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
steev ::
Mi smo se pa iz Srbije peljal s takmu avtom. Sam verjetn nebi blo problemov, ker smo mel zapisnik o nesreči pa vse papirje.
:|
Matev ::
tak žaromet zagotovo ni v skladu z predpisi
saj ne more metati snopa svetlobe tja in toliko daleč in z takšno jakostjo kot je predpisano
avto tehnični bi izpraven - če te pa kdo kaznuje zato je pa stvar policije
saj ne more metati snopa svetlobe tja in toliko daleč in z takšno jakostjo kot je predpisano
avto tehnični bi izpraven - če te pa kdo kaznuje zato je pa stvar policije
boych ::
No sicer pa, če se ti že kaki možic v modrem zapiči v to stvar, pač rečeš, da se ti je to zgodilo pred 15 min in se pelješ domov! Je pa za tvojo varnost boljše, če čimprej popraviš!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boych ()
Highlag ::
Novejši avtomobilski žarometi ne potrebujejo več zunanjega žarometa da bi svetili pravilno. To je narejeno z zrcalom ki se nahaja za žarnico. "Steklo" je le za zaščito pred vremenom. Takšna stekla so ponavadi narejena iz plastike. In so ponavadi skoraj popolnoma gladka brez odebelitev.
Never trust a computer you can't throw out a window
Sem enga prjatla policaja vprašal pa je rekel kao da se ne bi smel vozit z razbito lučjo, no do popravila se moram, pa lahko samo upam da ne pade kaka multa in s tem nepotrebni stroški.
_pobesneli_ ::
ko sm jaz razbil sprednje luči..mi je reku policaj da naj varno vozim domov,vprasal je le če žarnice še gorijo)....žarnice so svetle toda samo ena je svetla prav v X smer(namesto na vozisce ..v zrak )
Zna pa bit kakšen zajeban,pa mu rečes da se ti je pravkar zgodilo pa da se peljes ravno na popravilo
Zna pa bit kakšen zajeban,pa mu rečes da se ti je pravkar zgodilo pa da se peljes ravno na popravilo
Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede dnevnih LED luči pri avtu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 43036 (9508) | rogerg |
» | Slepljenje LED svetil v prometu (AMZS) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12160 (9153) | blackbfm |
» | Ali lahko pades na tehnicnem zaradi zarnic?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14630 (11788) | dxx |
» | XENON HID KIT za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20582 (19150) | Clubraider |
» | xenon-ski žarometi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32934 (31087) | AtaStrudl |