Forum » Hlajenje in modifikacije » WinFast PX6600GT Extreme temperature ?
WinFast PX6600GT Extreme temperature ?
wishmaster ::
Nekaj mesecev imam omenjeno grafično kartico .In zanima me koliko so normalne temperature te kartice ? .Ali je to normalno da imam v mirovanju 45 stopinj in ob igranju kakšne igre (FEAR) temparaturo do 100 stopinj ? Grafična ni navita in ima originalni hladilnik .
- zaklenil: Jackal ()
WhiteWolf ::
To bi pa jaz rekel, da ni vredu stika. 100 stopinj je za 6600GT ABSOLUTNO preveč.
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
wishmaster ::
To je meni najprej prišlo na pamet .Sem prejle vzel hladilnik dol,ga očistil in potem namazal z termalno pasto . Zdaj mi v NFSju pride do 95 stopinj .
Jackal ::
GeForce6600GT temperature
Podobna tema že obstaja, kjer smo ugotovili, da originalni hladilniki niso kaj prida.
Podobna tema že obstaja, kjer smo ugotovili, da originalni hladilniki niso kaj prida.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1850 (1458) | mtosev |
» | Radeon 6600 in cudne tekstureOddelek: Pomoč in nasveti | 842 (712) | kratos |
» | je v idle 55 C in v 99% delovanju 85 C za GPU normalnoOddelek: Strojna oprema | 972 (819) | galu |
» | ventilatorji za hlajenje komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 1336 (1027) | Just-1n |
» | Geforce 6600 256 mb,sesuvanje grafike!?Oddelek: Strojna oprema | 1450 (1076) | Racunalnik |