Forum » Pomoč in nasveti » Čudni glasovi pri prenosniku
Čudni glasovi pri prenosniku
sobrle ::
Živjo.
Imam prenosnika Prestigio Nobile 157. Kupil sem ga februarja letos. Vse dela lepo in prav, vendar zadnje čase opažam ( oz. slišim ) čudne glasove iz njega. Vsake toliko časa ( npr. 10 min ali pa še manj ) slišim zvok, ki je podoben, kot če bi 3x narahlo z kulijem potrkal po mizi ( tk, tk tk).
Zvok je dosti tih, tako da se ob pogovoru ne sliši, ko pa je tišina pa se sliši precej dobro.
Zanima me, če ima še kdo te izkušnje in prevsem, KAJ bi lahko povzročalo ta zvok. Je to mogoče disk??? Prijatelj mi je rekel, da tako čisti glava diska, vendar s tem odgovorom nisem zadovoljen, saj se prve 4 mesece ni nič slišal, sedaj pa vedno bolj pogosto.
Hvala lepa za kakršen koli odgovor
Imam prenosnika Prestigio Nobile 157. Kupil sem ga februarja letos. Vse dela lepo in prav, vendar zadnje čase opažam ( oz. slišim ) čudne glasove iz njega. Vsake toliko časa ( npr. 10 min ali pa še manj ) slišim zvok, ki je podoben, kot če bi 3x narahlo z kulijem potrkal po mizi ( tk, tk tk).
Zvok je dosti tih, tako da se ob pogovoru ne sliši, ko pa je tišina pa se sliši precej dobro.
Zanima me, če ima še kdo te izkušnje in prevsem, KAJ bi lahko povzročalo ta zvok. Je to mogoče disk??? Prijatelj mi je rekel, da tako čisti glava diska, vendar s tem odgovorom nisem zadovoljen, saj se prve 4 mesece ni nič slišal, sedaj pa vedno bolj pogosto.
Hvala lepa za kakršen koli odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknil LCDtv po 5 dneh ?!?Oddelek: Zvok in slika | 1826 (1209) | ttommy |
» | Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14091 (7988) | e-marko |
» | Plata spušča čuden zvok??Oddelek: Pomoč in nasveti | 938 (768) | rkb2 |
» | Ocitno mi steka disk - zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (847) | Xplicit |
» | RAID kontroler (abit kt7)Oddelek: Strojna oprema | 2078 (1879) | Igor |