Forum » Programska oprema » Primerjava NOD32 in BitDefender Pro
Primerjava NOD32 in BitDefender Pro
Toncy ::
Pozdravljeni,
zanima me kateri od teh dveh je najbolj primeren za 50 klientov v mrežnem sistemu. Kateri je bolj učinkovit, enostaven in manj upočasni sistem. Oba pobirata nagrade, zanima me mnenje poznavalcev oz. tistih, ki imajo izkušnje.
Hvala za sodelovanje.
LP
zanima me kateri od teh dveh je najbolj primeren za 50 klientov v mrežnem sistemu. Kateri je bolj učinkovit, enostaven in manj upočasni sistem. Oba pobirata nagrade, zanima me mnenje poznavalcev oz. tistih, ki imajo izkušnje.
Hvala za sodelovanje.
LP
Toncek
jan01 ::
Nod,ker:
-pobere manj pomnilnika
-imaš različico (npr.Windows NT/2000/2003/XP) - administrator
oziroma se boljse NOD32 Remote Administrator Console .(najbrž ni treba kaj razlagat, saj se najbrž spoznaš..)
-....
Bitdefender ima resda firewall, a ni potreben, saj ne bo vsak racunalnik dostopal prek svojega modema v internet
Razmisliti velja tudi o katerem drugem antivirusu kot npr kaspersky kjer ima kar nekaj izdelkov primernih za vašo mrezo.Malo poglej na njihovi strani...
Lahko bi priporocil se par svari, a ne vem za kaksno mrezo, racunalnike, operacijski sistem,cenovni razred..... gre.
-pobere manj pomnilnika
-imaš različico (npr.Windows NT/2000/2003/XP) - administrator
oziroma se boljse NOD32 Remote Administrator Console .(najbrž ni treba kaj razlagat, saj se najbrž spoznaš..)
-....
Bitdefender ima resda firewall, a ni potreben, saj ne bo vsak racunalnik dostopal prek svojega modema v internet
Razmisliti velja tudi o katerem drugem antivirusu kot npr kaspersky kjer ima kar nekaj izdelkov primernih za vašo mrezo.Malo poglej na njihovi strani...
Lahko bi priporocil se par svari, a ne vem za kaksno mrezo, racunalnike, operacijski sistem,cenovni razred..... gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650915 (8452) | Domini tm |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11833 (9511) | techfreak :) |
» | Disk se polni iz neznanega razlogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2138) | jackorsen88 |
» | Trojanec uničen, a škoda ostajaOddelek: Pomoč in nasveti | 1671 (1354) | svecka |
» | "sesuta" mreza v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1814 (1715) | lopov |