» »

celeron 900

celeron 900

Dzos ::

Procesor sem navil na 1008mhz.
Stability Test opravlja brez problemov, vendar mi sistem vedno zablokira ko zazenem igro (ni vazno katero).Napetost sem spreminjal vse tja do 2.1v, vendar vse enako.
Mogoce graficna kartica ne vzdrzi freq?
Cel900
epox epbx6
256, 133mhz ram
geforce1 ddr

msmiha ::

Grafična se tipreveč greje. Jaz sem mel poleti iste probelm. Probaj garfiko sigurno se boš upekel:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

alien-w ::

hmm... morda je pa problem v previsokem vodilu agpja. Kolk imas pa kaj hitros agp vodila? zadeva naj bi bila cim blizje 66mhz. Prehekiraj v biosu, ce imas nastimano 2:3 za AGP:FSB... ce pa tudi to ne bo, pa probaj malo shladit grafo...

Dzos ::

Mam 2/3, slabost k je lahko samo 2/3 in 1/1.
Drugace se mi sploh ne greje mocno.
Sistem pa zablokira takoj, ko zazenem kaksno igro -- Geforce se nic delal, nima za kaj bit ful vroc.., tako da pomojem ni fora temp graficne. Verjetno geforce ne vzdrzi taksne frekvence, ali ne? Ker berem da se celeroni ful navijajo, glede na to, da ma ful folka geforce..
Razocaran sem, cel300a mi je sel z lahkoto na 450.

cyber ::

Po mojem tud ni kartica saj kartice delujejo tud tam nekje do 90 -92 mhz agp vodilu no vsaj moja je pa verjeten ostale tud, tko da vse kaj je več kot 92 siguren dela z deliteljem 2/3.
Lahk je tud problem v ramu da ti igra štekne, ker mu ne odgovarja frekvenca, saj lahk piše da je ram 133 mhz, ko ga pa naviješ pol pa mrkne že pr 108.
Temperatura je vredi predvidevam da je.
Druga varijanta, koliko ti plata sploh prenese, meja tvoje plate, na to noben ne pomisl lahko da imaš maxi 1 ghz pol pa itak ne smeš pričakovat kaj dost več razen vodno hlajenje in da hladiš res cel sistem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
544125 (3424) TribesMan
»

navijanje celerona 700 Mhz

Oddelek: Navijanje
411831 (1296) sheep
»

OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
704925 (4247) AtaStrumf
»

K7T Turbo in AGP bus speed too high