Forum » Zvok in slika » BSP-reset PCja
BSP-reset PCja
drejch ::
Kje bi lahko tičal vzrok, da se mi med predvajanjem filma z BSPlayerjem samodejno resetira računalnik?
Dejancek ::
Če se ne motim imaš v nastavitvah (Ctrl + P) v Splošno kvadratek "Ugasni računalnik ko končaš". To moreš ODkljukat.
Se opravičujem, prebral oz. dojel sem da ko konča film se ti komp resetira oz. ugasne.
A je to osamljen primer, ali se ti tud pri katerih drugih predvajalnikih ugasne kar med filmom PC ?
A je to osamljen primer, ali se ti tud pri katerih drugih predvajalnikih ugasne kar med filmom PC ?
perci: nekako tako sem tud jaz mislil, sam sem vseeno čakal najprej njegov odgovor.
Ali pa ima fant preprosto Maximum encoding in procesor tolk se namuči, da se pregreje in se SD-na.
Ali pa ima fant preprosto Maximum encoding in procesor tolk se namuči, da se pregreje in se SD-na.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
drejch ::
To se mi dogaja v zadnjem mesecu in samo pri BSPju. Pa sem na novo naložu zadevo, pa drugo verzijo, pa isti šmorn.
Bom popoldne probal izklopit uno reč, pa sporočim rezultat.
Razen če je še kaka ideja, pa da vse sprobam.
Bom popoldne probal izklopit uno reč, pa sporočim rezultat.
Razen če je še kaka ideja, pa da vse sprobam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23383 (19285) | Engineer_ |
» | TV3 odhaja?Oddelek: Sedem umetnosti | 5537 (4211) | ahac |
» | samodejen reset računalnika??Oddelek: Operacijski sistemi | 945 (945) | delfinus |
» | Kako je to mogoče? Kar ugasne ga!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (1120) | R@C@ |
» | Problem z DVDjem..Help Wanted!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (930) | Lith |