Forum » Igre » AoK:TC turnir
AoK:TC turnir
gkovac ::
Razmišljam, da bi organiziral slovensko "prvenstvo" v AoK: The Conquerors v1.0c zanima pa me kolk od vas in vaših kolegov bi bilo pripravljeno igrat
vse skupaj bi se dogajalo v Koloseju v LJ, trajalo bi recimo eno soboto, obstajale bi denarne in praktične nagrade za prve 4 mesta, prijavnina bi pa bila okol 1500 SIT.
aja... igral bi pa 1v1 single elimination in seveda Random map, random civilization, blind random mapa in vse ostale standardne nastavitve.
lp,SuLc
vse skupaj bi se dogajalo v Koloseju v LJ, trajalo bi recimo eno soboto, obstajale bi denarne in praktične nagrade za prve 4 mesta, prijavnina bi pa bila okol 1500 SIT.
aja... igral bi pa 1v1 single elimination in seveda Random map, random civilization, blind random mapa in vse ostale standardne nastavitve.
lp,SuLc
lp,
Loge ::
Jo SuLc jaz sem za, pa upam, da ti je s tem jasno, da je prva nagrada ze moja. No ali pa bom koncno nsel kaksnega ki je boljsi od mene :). Torej enega prijavljena tako rekoc ze imas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of MythologyOddelek: Igre | 2777 (157) | Kurzweil |
» | Turnir v AOK:TC 28.6.2003 V Koloseju! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3895 (2968) | Loge |
» | BATCH file... plis help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (974) | 090SuLc |
» | Pomoc pri strani - povejte postenoOddelek: Omrežja in internet | 1556 (1223) | poweroff |
» | turnir v AoK:TC - nagrada $50.000Oddelek: Igre | 1148 (1053) | zile |