Forum » Strojna oprema » SATA in xp-ji
SATA in xp-ji
lupo ::
Na slo techi me ni bilo ze nekaj let(ja, pridem samo ko rabim pomoc in obupam nad googlamjem). He, he moram priznati da so me kar malo presenetli banner-ji z animeji.
:DD Vidim da se se vedno precej pise bom veckrat nazaj. :P
no, zdaj pa h stvari:
Predvcerajsnem sem unicil moj hard disk (ne sprasujte kako mi je uspelo), sel v Bigbang in kupil Westeren Digital 250GB SATA. Seveda ga winsi niso prepoznali-zato sem se na asus.com in poiskal driverje za SATA, jih spravil na disketo, vendar ne glede katero verzijo driverjev sem uporabljal, so winsi povedali nekaj v stilu "There is no support data on the disk you inserted". Sprasujem, ve je komu instalacja ze uspela in PROSIM za link od delujocih driverjev (mogoce se kratek how-to).
Ze naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
:DD Vidim da se se vedno precej pise bom veckrat nazaj. :P
no, zdaj pa h stvari:
Predvcerajsnem sem unicil moj hard disk (ne sprasujte kako mi je uspelo), sel v Bigbang in kupil Westeren Digital 250GB SATA. Seveda ga winsi niso prepoznali-zato sem se na asus.com in poiskal driverje za SATA, jih spravil na disketo, vendar ne glede katero verzijo driverjev sem uporabljal, so winsi povedali nekaj v stilu "There is no support data on the disk you inserted". Sprasujem, ve je komu instalacja ze uspela in PROSIM za link od delujocih driverjev (mogoce se kratek how-to).
Ze naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
S.M.A.R.T ::
Pomaga ze Service pack 2. Če ne pa program Partition magic moraš formatirat potem pa dela sem imel enak problem z 160G diskom od kolega.
Upam da bo pomagalo kaj.
Upam da bo pomagalo kaj.
Povprečni ostajajo povprečni zato, ker ne naredijo več od povprečja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija Win na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4072 (3139) | Mare2 |
» | Težave z razširitveno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (992) | kitara8 |
» | ASUS M2n - E in SATA1 Seagate ter SATA2 WD = TEMAOddelek: Strojna oprema | 1142 (1022) | TRIROG |
» | Windows Vista 64 bit build 5308Oddelek: Operacijski sistemi | 1460 (1102) | aljo82 |
» | 2x MAXTOR SATA V RAID0 in problem z inštalacijo XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (1174) | morphling1 |