» »

kako linkat animacijo v flashu

kako linkat animacijo v flashu

kishta ::

Zivjo!

Sem cisti zacetnik v izdelovanju internet strani! Naredil sem zacetno stran v flashu (animacijo), zdaj pa ne znam narediti link na drugo stran v DW. Tako da ko kliknes na animacijo, da se ti linka pac na neko stran v DW!

A mi lahko prosim kdo malo pomaga, ker sem ze skoraj ob zivce z raznimi tutoriali.

Ze v naprej vsem hvala!!!

Kishta
Kista

#000000 ::

To narediš tako, da narediš še en layer čez vse ali pač tja kje bi rad imel gumb, v ta layer nariši neko polje mu naštimaj transparenco, ter spremeni v button na button pa daj akcijo getURL. LP

Ful hvala za tole! A mi lahko se razlozis Kako naredit to z GetUrl?

Sorry res sem zacetnik!

Hvala vsem!!!!
Kista

Oziroma, mi je ratal linkat na kerokoli stran na netu, ne znam pa linkat na link kjer mam shranjeno naslednjo stran na svojem disku! HELP!

Tenkju all!
Kista

#000000 ::

Ja ne zastopim, če imaš to na kar linkaš na netu je link http://www.domena.nekaj/direktorij/reci...

ja kako si mislu linkat na svoj disk ? To da bi človk vidu file na tvojem disku, al pa da bi mu ga pokazal preko web brskalnika ?

če hočeš eno ali drugo moraš imet na svojem kompu postavljen server, al pa ta file postavt nekam drugam (na server) dej mal razloži za kaj gre. LP

HEY!

Ful hvala za trud, vem da nisem najbolj opisal zadevo!

Recimo da imam jst shranjeno zadevo, ki hocem da mi jo racunalnik odpre ko jst kliknem na link, na disku in sicer c:\dokumenti\stran\dw\krneki.htm Kaj naj napisem v flashu pod Get URL, da mi ga linka recimo sem?

Vem da kompliciram, ampak...

Hvala!!!
Kista

Mrc1n4 ::

Če boš to linkal bo itak samo teb-na tvojem računalniku odprl tako kot je treba... Saj mogoče to hočeš, ampak če bi dal pa to kasneje na net pa ne bo delal:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?

Oddelek: Izdelava spletišč
72548 (2458) croatia21
»

[Flash] predvajanje videa

Oddelek: Programiranje
91751 (1599) R33D3M33R
»

Macromedia flash 8

142390 (2077) Tody
»

Gumbi v flashu

71109 (992) rzhektor
»

pomoc pri php-ju in action script-u (flash)

101238 (1072) Tr0n

Več podobnih tem