Forum » Navijanje » RAM - Geil DDR 400 navijanje
RAM - Geil DDR 400 navijanje
HyperGL ::
pozdrav...
v mašini imam dva modula po 512MB Geilovih DDR ramov...
delujeta na 200MHz (400 efektivnih) latence pa so 2.5-3-3-6
a mi kdo lahk pomaga jih mal navit? pojma nimam kak se to počne... sm čisto nov v tem...
moduli imajo ALU hladilnike in nad njimi se vrti zalmanov 7700Cu...
matična pa je ASUS A8N-SLI... kje v biosu najdem parametre za znižat latence... samo da bo varno :)
to je to... če bi kdo pomagal bom zelo vesel... :)
LP
v mašini imam dva modula po 512MB Geilovih DDR ramov...
delujeta na 200MHz (400 efektivnih) latence pa so 2.5-3-3-6
a mi kdo lahk pomaga jih mal navit? pojma nimam kak se to počne... sm čisto nov v tem...
moduli imajo ALU hladilnike in nad njimi se vrti zalmanov 7700Cu...
matična pa je ASUS A8N-SLI... kje v biosu najdem parametre za znižat latence... samo da bo varno :)
to je to... če bi kdo pomagal bom zelo vesel... :)
LP
- spremenil: HyperGL ()
mkonci ::
jah jst mam iste rame, sam plata je epox 8KDA3I
Pa sem tud prišel na 200MHz, s tem da nisem nič razmerja spreminjal, in tud voltaža je ostala ista.
In z vso nestrpnostjo čakam na katerega,ki si bo vzel mal cajta in mal napisal, kako se tej stvari streže.
Pa sem tud prišel na 200MHz, s tem da nisem nič razmerja spreminjal, in tud voltaža je ostala ista.
In z vso nestrpnostjo čakam na katerega,ki si bo vzel mal cajta in mal napisal, kako se tej stvari streže.
HyperGL ::
hmm... a ti znaš to razmerje spreminjat? mislim... a veš kje lahko to najdem? kako se imenuje parameter... in če je v biosu nastavljiv...
ti nevem, jst da sem prišel na 200MHz sem neki prestavu( jo zdele ne vem kaj) sej če maš tud ti na 200MHz pol si mogu naredit isto, vem da tistih množilnikov nisem, kadar sem jih prestavu je komp zmrznu.
aja, jst sem mel po defoltu 167MHz, dej bom pogledu točen kje sem spremenil pa ti napišem (sem mel glih format party ) pa modem še neki stvari uredit, bom napisu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6680 (4871) | Pyr0Beast |
» | MemTestOddelek: Navijanje | 2420 (1594) | HyperGL |
» | TCCD pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9644 (6259) | OZZY |
» | časi na ramih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3869 (3094) | Boki_ |
» | kam po 200MHz CAS2 CMD1 DDR 512MB ram? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4449 (3650) | asPeteR |