» »

Ciklonski sesalnik za prah - DirtDevil???

Ciklonski sesalnik za prah - DirtDevil???

Sycia ::

Odločam se za nakup novega sesalnika. Zdaj imam 12 let star model Vorwerka, ki bi ga bilo treba dodobra obnoviti, kar bi prišlo več kot 20 k SIT (nov je pa čist preveč drag). Mogoče bi bilo bolje, da bi za ta denar kupila novega, ki bi metal v zrak manj prahu.

Vem, da so v podobni temi na tem forumu že razgljabljali o VODNIH sesalcih, mene pa zanimajo ciklonski sesalniki. V reklamah jih fajn hvalijo, ampak... Ali so vredni nakupa?

Ali je tukaj kdo, ki uporablja ciklonski sesalnik?
Je sesanje zadovoljivo (spušča prah v zrak)?
Nekje sem brala, da je treba hepa filtre kmalu menjati in da so dragi. A je to res?

V eni od kataloških prodaj imajo ciklonske sesalnike od 9.990 do 21.990 sit. Slednjo ceno ima DirtDevil, ki mi je všeč zaradi turbo krtače (=globinc?).

Priporoča kdo kakšen drug "suhi" sesalnik (vodni so preveč štorasti)?
Lepo prosim za vaše mnenje.
Hvala!

Sycia

BigWhale ::

Ciklonski? huh...

Sycia ::

To so sesalniki brez vrečke, imajo prozorno posodo za prah, ki jo s pritiskom na gumb izprazniš. Mislim, da je glavna finta v tem, da se zrak vrtinči v tej posodi... in s tem bi naj bil tudi zmanjšana vsebina prahu pri izpuhu (če sem prav razumela).
Izgledajo luštno, so majhni, ni stroškov z vrečkami... vprašanje je le: Ali zadovoljivo sesajo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup sesalca (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24099341 (14569) Zstiller
»

Sesalci Lura premium (strani: 1 2 )

517225 (6028) stara mama

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309149470 (69152) perci
»

Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14568625 (33491) LordPero
»

Razlke sesalcev (+-) -z vrečko,klasični -brez vrečke

73424 (3275) jure1825

Več podobnih tem