Forum » Kaj kupiti » trdi disk
trdi disk
tomaz- ::
ja, ja premleta tema, pa vseeno:
Hitachi ata-6 133 160 gb 8mb cache
Maxtor ata133, 160bg 8 mb cache
katerega, pa še če mi kdo pove, koliko je dejansko razlika med ata 100 in 133, ne mislim v teoriji, saj vemo , koliko malo pomeni dostoni čas 9ms ali pa 8,8 ms...Ali pa se motim??
lahko pa tudi navalite s kakim drugim predlogom, ampakvečje kapacitete ravno ne..
Ploša ne katero bi obesil ta HD je Asrock K7VT4A+
Pa hvala, no..
add: če že veš da je 100 krat premleta tema, jo daj naslednjič vsaj v pravi oddelek. Hvala!
Hitachi ata-6 133 160 gb 8mb cache
Maxtor ata133, 160bg 8 mb cache
katerega, pa še če mi kdo pove, koliko je dejansko razlika med ata 100 in 133, ne mislim v teoriji, saj vemo , koliko malo pomeni dostoni čas 9ms ali pa 8,8 ms...Ali pa se motim??
lahko pa tudi navalite s kakim drugim predlogom, ampakvečje kapacitete ravno ne..
Ploša ne katero bi obesil ta HD je Asrock K7VT4A+
Pa hvala, no..
add: če že veš da je 100 krat premleta tema, jo daj naslednjič vsaj v pravi oddelek. Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Jackal ::
Med ATA100 in ATA133 v praksi razlike NI.
Hitachi je tišji in nekoliko hitrejši, Maxtor se pa manj greje.
Hitachi Deskstar 7K250 review
Maxtor DiamondMax Plus 9 review
Sam drugače uporabljam samo Hitachije 7K250 in eno Seagatovo Barracudo in ti tako tudi priporočam Hitachija.
Ampak končna odločitev je še vedno tvoja.
Hitachi je tišji in nekoliko hitrejši, Maxtor se pa manj greje.
Hitachi Deskstar 7K250 review
Maxtor DiamondMax Plus 9 review
Sam drugače uporabljam samo Hitachije 7K250 in eno Seagatovo Barracudo in ti tako tudi priporočam Hitachija.
Ampak končna odločitev je še vedno tvoja.
tomaz- ::
o, hvala za tolk hiter odg.
udi sam se precej nagibam za Hitachija, edino pozabil sem omeniti Seagate, kaj pa ta, sicer ata100, ampak saj se je tud meni zdelo da ni "razlik"
udi sam se precej nagibam za Hitachija, edino pozabil sem omeniti Seagate, kaj pa ta, sicer ata100, ampak saj se je tud meni zdelo da ni "razlik"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6124 (4276) | Grimlord |
» | Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2555 (1681) | Grimlord |
» | Še enkrat nekaj o diskihOddelek: Kaj kupiti | 1754 (1469) | zile |
» | Kateri S-ATA disk 120 Gb kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 998 (889) | JohnyB |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10649 (7834) | Keyser Soze |