Forum » Programska oprema » Corel Draw : Office ?!?!
Corel Draw : Office ?!?!
Heisenberg ::
Prosil bi vas, ce kdo ve kako resiti moj problemcek...
torej imam oblikovano eno sliko v corel draw 12, ker pa je tudi nekaj teksta v sedmih stolpcih in 50 vrsticah sem to oblikoval v Office 2003...ker ne vem kako to v corelu ? a se da ? kako v corelu vstaviti tako razpredelnico kot je v office?
... no potem sem pa preprosto copy/paste tabele iz office v corel, pri tem pa se je izgubilo nekaj oblikovanja (bold, italic,...).. ostali pa so pravilni fonti in barve...kako vaj to popraviti ?
torej ima kdo kak predlog ?
hvala !
torej imam oblikovano eno sliko v corel draw 12, ker pa je tudi nekaj teksta v sedmih stolpcih in 50 vrsticah sem to oblikoval v Office 2003...ker ne vem kako to v corelu ? a se da ? kako v corelu vstaviti tako razpredelnico kot je v office?
... no potem sem pa preprosto copy/paste tabele iz office v corel, pri tem pa se je izgubilo nekaj oblikovanja (bold, italic,...).. ostali pa so pravilni fonti in barve...kako vaj to popraviti ?
torej ima kdo kak predlog ?
hvala !
msenjur ::
ja a pa si v corelu najprej naredu kao tist področje za pisat? Gumb A pol pa držiš pa povlečeš...
A si probal tud copy special, pa daš word document pa je v corelu, ampak za urejanje pa še vedno word uporablja?
A si probal tud copy special, pa daš word document pa je v corelu, ampak za urejanje pa še vedno word uporablja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Publikacija v pdf iz Worda in CorelaOddelek: Programska oprema | 891 (766) | primus1024 |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2149 (1822) | harvey |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8319 (8205) | perci |
» | slika.cdr ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1085) | R0K |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1846 (1520) | TheHijacker |