Forum » Omrežja in internet » Težava z LAN! Prosim za pomoc
Težava z LAN! Prosim za pomoc
Tomaz27 ::
Pozdravljeni, imam en problem in sicer izginla mi je vsakršna povezava oz ikonica za Local area network connection, in sicer po tem ko sem instaliram VMWare, na VMware sem nato namestil linux in temu dodelil bridged connection.
Od takrat dalje nimam več nobene ikone za LAN in zato tudi Cfosspeed ne morem nikamor instalirat ker ne najde povezave.
Internet mi normalno deluje, na net sem povezan preko routerja. Ko pa pogledam recimo properties v internet explorer pod connections ni notri nicesar, ko dam Start - Settings - Network Connections: Empty, torej spet nicesar.
Ve kdo kako bi dobil to nazaj.
VMware sem probal odinstalirat ampak ni nic boljse. Rabil bi vglavnem LAN povezavo za mojo mrežno kartico integrirano, da bi lahko spet cfosspeed gor namestil. In mi ni jasno kak nimam niti 1 LAN connection pa mi internet normalno deluje. Ocitno je nekje skrito to. Sem pa probal novo povezavo naredit ze pa ne gre.
Hvala za pomoc.
lp
Tomaz
Od takrat dalje nimam več nobene ikone za LAN in zato tudi Cfosspeed ne morem nikamor instalirat ker ne najde povezave.
Internet mi normalno deluje, na net sem povezan preko routerja. Ko pa pogledam recimo properties v internet explorer pod connections ni notri nicesar, ko dam Start - Settings - Network Connections: Empty, torej spet nicesar.
Ve kdo kako bi dobil to nazaj.
VMware sem probal odinstalirat ampak ni nic boljse. Rabil bi vglavnem LAN povezavo za mojo mrežno kartico integrirano, da bi lahko spet cfosspeed gor namestil. In mi ni jasno kak nimam niti 1 LAN connection pa mi internet normalno deluje. Ocitno je nekje skrito to. Sem pa probal novo povezavo naredit ze pa ne gre.
Hvala za pomoc.
lp
Tomaz
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
vres.ales ::
internet ti itak dela če si povezan na router ker ta sam poveže na net.
Pod Network Connections nimaš nobene povezave??
Pod Network Connections nimaš nobene povezave??
Ne sej to je glih problem ja. Empty pise. Sem pa sedaj odinstalirat kartico pa nazaj instaliral, zaj jo je pa naredlo.
Prej sem pa pri IPTABLEs dobo ven Local area network connection 2, v windowsih je ni blo pa nikjer za videt. Niti v internet explorerju, nikjer. Kot da nimam sploh mrezne v racunalniko. Internet je pa delal. No upam da bo zaj slo Cfosspeed namestit gor.
Prej sem pa pri IPTABLEs dobo ven Local area network connection 2, v windowsih je ni blo pa nikjer za videt. Niti v internet explorerju, nikjer. Kot da nimam sploh mrezne v racunalniko. Internet je pa delal. No upam da bo zaj slo Cfosspeed namestit gor.
Sovca:
jaz sem problem že rešil in sicer tako, da sem odinštaliral mrežno in rebootal. Pol so pa winsi na novo zaznali mrežno in jo inštalirali, pa obenem se je nova LAN ikonica naredla. Tak da full easy rešitev. Drugače sem pa probaval vse možno pa nikak ni šlo. Tak da ti samo mrežno zbriši ven in jo na novo inštaliraj in ko jo bojo windowsi zaznali ji bojo dodelili LAN.
lp
Tomaz
jaz sem problem že rešil in sicer tako, da sem odinštaliral mrežno in rebootal. Pol so pa winsi na novo zaznali mrežno in jo inštalirali, pa obenem se je nova LAN ikonica naredla. Tak da full easy rešitev. Drugače sem pa probaval vse možno pa nikak ni šlo. Tak da ti samo mrežno zbriši ven in jo na novo inštaliraj in ko jo bojo windowsi zaznali ji bojo dodelili LAN.
lp
Tomaz
sovca ::
Men se je to na prenosniku nardl.Hočem v device managerju odstran mrežno pa v njem ni niti ene naprave tko da ne vem kva zdej!!!
Pol pa tak ni cudno da nimas lan ce nimas niti mrezne instalirane. Lan more bit na nekaj vezan in to je network adapter. Tak da ocitno al nimas mrezne notri kar dvomim al pa nimas instalirane prav. Namesti driverje se enkrat za plosco. Pac kaj mas, jaz mam nforce 2 plato in z nvidia strani downloadam driverje za zvocno, mrezno,ide,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4597 (3237) | enjst |
» | Težave s switchem! nujnoOddelek: Omrežja in internet | 1443 (1056) | Gapi |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2055 (1555) | amigo_no1 |
» | En zelo čuden bugOddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1054) | fastfury |
» | Računalnik ob zagonu 5 minut zmrzne,a je problem ADSL?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1312) | Urajmal |