Forum » Pomoč in nasveti » Praske na monitorju SAMSUNG 959 NF!
Praske na monitorju SAMSUNG 959 NF!
`DoC ::
Lep pozdrav!
Po zadnjem čiščenju monitorja (katerega je izvedla mati™) imam na le-tem ogromno prask. Zdej stvar je taka, presrfal sem skoraj cel net da bi našel rešitev, ampak nažalost so rešitve ameriške/nevemkake narave tako da razne kreme in ostale stvari, ki se jih tam z lahkoto dobi,... pri nas pač ne.
Vem da ima monitor premaz proti bleščanju in da je v tem problem. Z leti postane manj odporen in tako pride do prask. V bistvu moraš ta premaz počistiti, in zdej me zanima S ČIM in KAKO v najkrajšem času in z malo truda dobiti dober rezultat?
Tako.. Upam da boste resno pomagal pri tem problemu in povedali svoje izkušnje, kajti menim, da nisem edini s praskami na monitorju.
Hvala za sodelovanje!
Po zadnjem čiščenju monitorja (katerega je izvedla mati™) imam na le-tem ogromno prask. Zdej stvar je taka, presrfal sem skoraj cel net da bi našel rešitev, ampak nažalost so rešitve ameriške/nevemkake narave tako da razne kreme in ostale stvari, ki se jih tam z lahkoto dobi,... pri nas pač ne.
Vem da ima monitor premaz proti bleščanju in da je v tem problem. Z leti postane manj odporen in tako pride do prask. V bistvu moraš ta premaz počistiti, in zdej me zanima S ČIM in KAKO v najkrajšem času in z malo truda dobiti dober rezultat?
Tako.. Upam da boste resno pomagal pri tem problemu in povedali svoje izkušnje, kajti menim, da nisem edini s praskami na monitorju.
Hvala za sodelovanje!
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Sem poskusil in ne gre!
Dajmo fantje, še kakšna ideja?
Dajmo fantje, še kakšna ideja?
radiator ::
aceton ali nitro razredčilo. Samo pazi da neboš po plastiki potegnil... Kak pa bo monitor zgledal brez premaza pa raje nebi videl :)
Kaj je jutri že bilo?
Koncno! Na netu zasledil :). Nikol ne boste uganil :). Aja monitor zgleda pa kot nov, brez premaza seveda!
P.S. Mr. Muscolo Čistilec za pečice
P.S. Mr. Muscolo Čistilec za pečice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero ponev? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 59486 (121) | recmajkemi |
» | Nakup ugodnih očal z dioptrijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19374 (533) | black ice |
» | razpon cen za korekcijska očalaOddelek: Loža | 14468 (13707) | [D]emon |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4385 (3235) | Michaelosz |
» | Aeroclean čistilo za čiščenje monitorjev - Samsung 757NFOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (788) | AngelOfDeath |