Forum » Programska oprema » karaoke :D
karaoke :D
|Stevo| ::
Pozdrav :D
vem da je malo smesno a vendar me zanima ce je mozn dobit kak program za compa "karaoke" ..... pa da bi pac prek mikrofona peli :D
vem da je malo smesno a vendar me zanima ce je mozn dobit kak program za compa "karaoke" ..... pa da bi pac prek mikrofona peli :D
Light My Fire
Gwanaroth ::
Vklopis mikrofon in enostavno pojes?
Sem pa parkrat na p2p omrezjih iskal dolocene videospote in namesto konkretnega videospota sem dobil "karaoke" verzijo le tega. Sama melodija plus besedilo komada, ki se je sproti obarvalo, tako da je bilo usklajeno z melodijo.
Sem pa parkrat na p2p omrezjih iskal dolocene videospote in namesto konkretnega videospota sem dobil "karaoke" verzijo le tega. Sama melodija plus besedilo komada, ki se je sproti obarvalo, tako da je bilo usklajeno z melodijo.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KAraoke - specifično kateri program za snemanje vokala na obstoječ mp4.Oddelek: Zvok in slika | 1212 (1039) | Matev |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1001) | Bye |
» | Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)Oddelek: Zvok in slika | 8627 (7588) | podtalje |
» | Audiofili...ali samo mnogo preveč denarja na računu?Oddelek: Zvok in slika | 2911 (2052) | cojss |
» | Obdelava zvoka ?Oddelek: Zvok in slika | 1234 (1117) | darkdisk |