Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev DirectX?
Odstranitev DirectX?
alkatraz ::
Zdravo!
Pravkar sem v računalnik namestil nVidia GeForce FX 5900XT, pred tem sem v sistemu imel ATIjevo grafično kartico Radeon 9200, sedaj pa mi napake javlja DirectX, ki me kar naprej meče iz iger ipd.
Ali se kako da Re-inštalirati DirectX oziroma odstraniti in potem ponovno naložiti? (Razen tako da formatiram disk?)
Lep pozdrav!
Pravkar sem v računalnik namestil nVidia GeForce FX 5900XT, pred tem sem v sistemu imel ATIjevo grafično kartico Radeon 9200, sedaj pa mi napake javlja DirectX, ki me kar naprej meče iz iger ipd.
Ali se kako da Re-inštalirati DirectX oziroma odstraniti in potem ponovno naložiti? (Razen tako da formatiram disk?)
Lep pozdrav!
alkatraz ::
Še nekaj krutega... zdej sem naredil particijo in nanjo naložu win xp (tko da mam zdej 2x win xp na dveh različnih particijah), pa isto dela. A je mogoče problem kje v hardware-u?
rockytmin ::
"FIFA 2006 potrebuje za delovanje grafični pospeševalec" - :))
A ti to dela sam pri tej igri ali pri vseh? Še enkrat preveri ležišče kartice v matično.
Zaženi recimo kak grafični test...
A ti to dela sam pri tej igri ali pri vseh? Še enkrat preveri ležišče kartice v matično.
Zaženi recimo kak grafični test...
Duke Nukem ::
a maš dobro vštekano ??pa driverje gor od nvidie ,pa direct x 9.0c vpiš v konzolo dxdiag pa enter, a maš tam izbran hardware acceleration
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7442 (5998) | krneki0001 |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1564 (1350) | polde66 |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1075) | AvAkI |
» | OpenGL v asmju?Oddelek: Programiranje | 1905 (1732) | ^cyer3d |
» | GeForce 2 - Manli (!?)Oddelek: Strojna oprema | 1235 (1012) | abcde7 |