Forum » Programska oprema » Win XP pro in Win Me
Win XP pro in Win Me
tomaz255 ::
Danes sem si instaliral Win xp, tako da imam sedaj oba operacijska sistema. Zanima pa me, zakaj na namizju win xp ni prigramov iz win me. Tudi v meniju start jih ni. Kaj naj naredim?
ToniT ::
Kam si instaliral XP? Na isto particijo, kot me ali drugo?
Sicer pa moraš v XP-jih na novo instalirati programe ne glede na to kam si instaliral OS.
Če imaš oba sistema na isti particiji, se znajo pojaviti problemi z nekaterimi programi, ki so instalirani na obeh sistemih
Sicer pa moraš v XP-jih na novo instalirati programe ne glede na to kam si instaliral OS.
Če imaš oba sistema na isti particiji, se znajo pojaviti problemi z nekaterimi programi, ki so instalirani na obeh sistemih
tomaz255 ::
XP sem instaliral na drugo particijo. Kaj če programe reinstaliram bodo delali v obeh win-sih?
Tr0n ::
Yup. Jaz tako furam Win98SE in WinXP pa delajo isti programi, instalirani 2x bp. Nekatere pa lahko samo enkrat instaliras (obe particiji FAT32) in jih potem uporabljas v obeh sistemih. Recimo WinAmp, mIRC, UltraEdit in podobno.
andrej ::
ce naredis tak kot je TrOn reko, potem bos mel probleme, ce bos pod katerim OS-om kaksno aplikacijo odstrano ali pa upgradal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot, win7+ linux (katera distribucija)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (638) | Zvezdica27 |
» | Dual boot med Win7 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 3020 (2441) | kmetek |
» | Win xp in win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1274 (1122) | DeeCoy |
» | Win xp / Win XP dual boot kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1703 (1495) | StratOS |
» | Linux mi je zaklenil particijo!Oddelek: Operacijski sistemi | 2233 (1796) | Lincolin |