Forum » Programska oprema » Številčenje v WORDU
Številčenje v WORDU
primozsu ::
Rad bi začel številčiti na četrti strani s št.4. Od prve do tretje strani pa nebi imel številčeno.
Kako naj to naredim?
Ker sem že probal: - številjčenje strani in potem zbrisati iz prvih treh strani, pa mi izbriše vse!
- ročno napisati vsako sran posebaj, pa mi to kar napišem na četrti strani, napiše na vseh.
Delam pa z WORD 2003.
Kako naj to naredim?
Ker sem že probal: - številjčenje strani in potem zbrisati iz prvih treh strani, pa mi izbriše vse!
- ročno napisati vsako sran posebaj, pa mi to kar napišem na četrti strani, napiše na vseh.
Delam pa z WORD 2003.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
harvey ::
Na koncu tretje strani vstavi section break. Insert -> Break in tam izberi Section break Next page.
Nato pri vstavljanju strani klini na ikonco Format Page Number (zadnja ikonica pred Insert Date) in tam nastaviš Start At 4.
Nato pri vstavljanju strani klini na ikonco Format Page Number (zadnja ikonica pred Insert Date) in tam nastaviš Start At 4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9348 (2524) | Galaxy |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1388 (1357) | Mike07 |
» | Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?Oddelek: Programska oprema | 2149 (1966) | Mitja358 |
» | Kako vstaviti stran v .doc?Oddelek: Programska oprema | 1696 (1605) | Vikking |
» | [WORD] Oštevilčevanje in kazaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1817) | neoto |