Forum » Zvok in slika » Kako ojačati slab radijski signal?
Kako ojačati slab radijski signal?
gildo ::
Zdravo!
Imam slab radijski signal, ker sem v betonskem bloku. Receiver je v kvaliteten. S katero anteno bi ga lahko ojačal? Ali ima kdo kakšen konkreten nasvet, ker na netu nič pametnega ne najdem?
Hvala!
Imam slab radijski signal, ker sem v betonskem bloku. Receiver je v kvaliteten. S katero anteno bi ga lahko ojačal? Ali ima kdo kakšen konkreten nasvet, ker na netu nič pametnega ne najdem?
Hvala!
Avian ::
hmm ce si z okolice ljubljane ti priporocam da se zapeljes do vrhnike kjer se nahajajo Iskra antene in si tm nabavs anteno za zunaj in montiras lepo na balkon pa bo mir
lp Avi
lp Avi
gildo ::
Hvala, Avi! Sicer imam malo problemov pripeljat signal na balkon. Kako velika je takšna antena? Pa še, kje pa je to na Vrhniki, je to kakšna tovarniška trgovina?
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Avian ::
ok pa dej na oknsko polico montiri saj je vseeno :D sam dej vn anteno.
drugac pa je stacuna hmm ce se po stari cesti pripeljes na vrhniko zavijes pri 3 semaforju desno in se peljes cca 1.5km naravnost prides do njihove "tovarne" ki je na levi strani. tm jim rec pa ti se kabl nardijo tako da ne bos mel problemov se z tem.
lp Avi
drugac pa je stacuna hmm ce se po stari cesti pripeljes na vrhniko zavijes pri 3 semaforju desno in se peljes cca 1.5km naravnost prides do njihove "tovarne" ki je na levi strani. tm jim rec pa ti se kabl nardijo tako da ne bos mel problemov se z tem.
lp Avi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Išče se koda za univerzalnega daljincaOddelek: Zvok in slika | 12049 (8888) | zani |
» | koaksialni razdelilecOddelek: Zvok in slika | 2636 (2463) | Avian |
» | SavnaOddelek: Loža | 22195 (20390) | Vesoljc |
» | Sobna radijska antenaOddelek: Zvok in slika | 8133 (7936) | nokia6310 |
» | "nateg stoletja" ali "še mene bi bilo sram.." (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10896 (6436) | Tody |