» »

Težave z grafično kartico - ATi Radeon 9600pro 128mb

Težave z grafično kartico - ATi Radeon 9600pro 128mb

teufeL ::

Imam v naslovu omenjeno grafično kartico katero imam 5let in mi je vedno delovala brezhibno.

Sedaj se je pojavil problem in sicer:

Npr. ko igram igrice kot so Call of Duty, Juiced.. na resoluciji 1024x768 32bit se mi čez nekaj časa popači slika tako da nemorem nadaljevati s igranjem. Če zapustim igrico v takem primeru se tudi v windowsih vidi popačenje celotne slike. Tega se znebim tako da resetiram računalnik.

Ampak pred slabim letom sem igral Call of Duty pravtako na 1024x768 32bit in mi ni delalo nikakršnih težav vse je delovalo normalno.Res da sem od takrat zamenjal nekaj driverjov ampak to ni bistvo saj sem poskusil tudi stare driverje.

Catalyst 5-7 (Driverji, ki sem jih uporabljal in mi je igrica delovala normalno, sedaj mi ne več.)
Catalyst 5-8
Catalyst 5-9
in sedaj imam Catalyst 5-10

Seveda sem enkrat prepustil zadevo tudi windowsu, da mi je samodejno poiskal driver in ga downloadal iz windows update.
Tudi takrat mi ni delovalo vse kot bi moralo.

Skratka poskusil sem vse od kontroliranja če se mi pregreva kartica do menjava driverjov itd..

Help?
  • spremenil: teufeL ()

Sami ::

Imam v naslovu omenjeno grafično kartico katero imam 5let in mi je vedno delovala brezhibno.

Pred petimi leti te kartice še bilo ni.

Skratka poskusil sem vse od kontroliranja če se mi pregreva kartica do menjava driverjov itd..

Če imaš temperaturni senzor poglej, da se ne moti. Naloži omega driverje.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Duke Nukem ::

pomoje se prične greti ,a si hladilnik že dal dol pa spucal, pa nanovo termalno namazal ,pa spet namestil ,pa driverje za plato tud menaj lahk agp driver kaj mori :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se je poslabšal

Oddelek: Strojna oprema
281646 (864) fr!Xy
»

Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivosti

Oddelek: Novice / Grafične kartice
315438 (3669) SebaR
»

Driverji

93161 (2992) kovk
»

problemi z radeonom

221327 (1067) jest10
»

problem z Omega driverji