Forum » Izdelava spletišč » Flash - kako definirati na regiji OnMouseClick naj izvede URLnaslov
Flash - kako definirati na regiji OnMouseClick naj izvede URLnaslov
Joze_K ::
OK, Flash, totalni začetnik,... skratka tule:
Site, ki ga delam za kolega
Uporabil sem predlogo in jo poskušam spremeniti.
Ko se zapeljem na izbirno polje - regijo se mi lepo spreminja ozadje flash aplikacije, tudi ko se zapeljem na tekstualni opis (npr. domov, fasae, pleskanje...)
sem pa na polje GALERIJA obesil LINK (eDIT, uRL) in sedaj se mi več ne spremeni ozadje, ko se pomaknem nad napis....
verjamem, da bi nekje moral link dati skozi OnMouseClick, ne pa direktno na tekst, vendar ne vem kako to izvesti oz. ali je to sploh primerna akcija (onMouseClick)...
Bi prosil za pomoč kako to rešiti,... hvala!
Site, ki ga delam za kolega
Uporabil sem predlogo in jo poskušam spremeniti.
Ko se zapeljem na izbirno polje - regijo se mi lepo spreminja ozadje flash aplikacije, tudi ko se zapeljem na tekstualni opis (npr. domov, fasae, pleskanje...)
sem pa na polje GALERIJA obesil LINK (eDIT, uRL) in sedaj se mi več ne spremeni ozadje, ko se pomaknem nad napis....
verjamem, da bi nekje moral link dati skozi OnMouseClick, ne pa direktno na tekst, vendar ne vem kako to izvesti oz. ali je to sploh primerna akcija (onMouseClick)...
Bi prosil za pomoč kako to rešiti,... hvala!
Joze_K ::
ups, mislim, da je namesto OnMouseClick funkcija z imenom OnMouseDown...
ali res ni nobenega ki bi to znal? Pa sem mislil, da sem samo jaz začetnik....
ali res ni nobenega ki bi to znal? Pa sem mislil, da sem samo jaz začetnik....
Mrc1n4 ::
Jaz bi ti pomagu pa te ne razumem čist... Ti bi rad normalno linkal gumb na drug flash movie/frame?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mrc1n4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maci naokrog četrt stoletjaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4351 (2997) | roli |
» | Ni file sharingaOddelek: Omrežja in internet | 1153 (1028) | rapvirus |
» | [c#] izberi <in premakni curzor) v določen textboxOddelek: Programiranje | 1111 (1015) | MaCoFaCo |
» | Grafični pogon v Windows Vista ne bo sestavni del jedra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8026 (5807) | simnov |
» | javascript: element idOddelek: Izdelava spletišč | 860 (812) | alum |