Forum » Operacijski sistemi » Ali obstaja log izbrisanih fajlov v win XP?
Ali obstaja log izbrisanih fajlov v win XP?
Xplicit ::
Ali obstaja log izbrisanih fajlov v win XP?
po nesreci sem izbrisal 15GB enih fajlov (backup image od cdjev), pa bi rad pogledal kaj dejansko sem izbrisal, da preverim ce mam se vse na cd-jih. a obstaja kaksna moznost da se kjekoli pogleda kaj je bilo izbrisano?
brisano je blo pa s kombinacijo shift+delete, tako da ni sla zadeva prej se v kos.
po nesreci sem izbrisal 15GB enih fajlov (backup image od cdjev), pa bi rad pogledal kaj dejansko sem izbrisal, da preverim ce mam se vse na cd-jih. a obstaja kaksna moznost da se kjekoli pogleda kaj je bilo izbrisano?
brisano je blo pa s kombinacijo shift+delete, tako da ni sla zadeva prej se v kos.
xenon74 ::
ajaj!
kakor mi je znano po defaultu ni vklopljen noben tak log.
Če se prav spomnim obstaja ukaz FSUTIL USN (oz. USR - nisem 100% kateri je pravi), s katerim ustvariš žurnal za vsak volume posebej.
Prečekiraj po helpu (FSUTIL USN)
kakor mi je znano po defaultu ni vklopljen noben tak log.
Če se prav spomnim obstaja ukaz FSUTIL USN (oz. USR - nisem 100% kateri je pravi), s katerim ustvariš žurnal za vsak volume posebej.
Prečekiraj po helpu (FSUTIL USN)
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319
Xplicit ::
ocitno it tega ne bo nic...
a kaksn program za file recovery zna pogledat kaj je blo zbrisano, al mors prov vedt kaj isces?
a kaksn program za file recovery zna pogledat kaj je blo zbrisano, al mors prov vedt kaj isces?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3139 (2775) | MIHAc27 |
» | Izbris podatkov.Oddelek: Programska oprema | 1518 (1383) | imagodei |
» | Problem v Access-u - prosim, pomoč !Oddelek: Programska oprema | 970 (929) | ToniT |
» | RECOVERY PODATKOVOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1382) | Elemen_T |
» | kako priklicat nekaj kar je ze bilo izpraznjeno iz kosaOddelek: Pomoč in nasveti | 2676 (2374) | branko_bm |