» »

Kam z mojim člankom?

Kam z mojim člankom?

Lincolin ::

kam lahko pošljem članek ter v kakšni obliki?
L.P. Grega

Primoz ::

Odvisno ... v večini primerov nikamor.

Če pa celo ne poskušaš podtaknit PR opisa česa pa team@slo-tech.com in se bomo zmenili.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

|CyGNUS-x ::

Članek o čem?
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Boeing ::

Lincoln: Primožev odgovor ti da jasno in direktno vedeti, da svoje znanje in čas vlagaj tja, kjer bo cenjeno in se ti bo po možnosti še splačalo. Kar pomeni definitivno ne v slotech.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

V-i-p ::

Jebemti, bojng, prisežem, da si mi tole sunil z jezika. Primož: glede na tvoj položaj na tej strani je takle odgovor od tebe zelo, zelo nesramen, če ne celo zaničevalen.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Alexius Heristalski ::

Se strinjam, da ima Primožev odgovor zelo neprijeten ton.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

To se pa vidi kako prijazni so v Slo-Tech Team.

vrtnyka ::

Pomoje pa vi mal prevec kritizirate :) Moje mnenje je, da je Primoz hotu povedat, da nej posle, ce bo dober bojo dali gor. Mislim, dejte no :)
vrtnyka ma resota rada

ne ne ... jaz sem zelo neprijazen, ker se mi v zgodovini še ni zgodilo, da bi kdo ponujal popolnoma končan članek, ki ga ne bi en marketing department napisal. Torej ... če se ponujaš za pisat ... fajn. Če ponujaš popolnoma končan članek v objavo (ne da bi prej o tebi slišali karkoli), so možnosti za objavo ... blizu nič.

Fizikalko ::

Agreed.

fahrenGONE ::

Lincoln, ko bo moja stran gor, bomo z veseljem objavili clanke, novice ali teste. Skratka, ce ni ravno direktna reklama, bo v redu. Ce je na koncu navedeno kje se lahko izdelek kupi, me ne moti nic, saj moramo vsi nekje profitirati.

Zgodovina sprememb…

OwcA ::

To je točno to, kar manjka računalniški sceni. Še en THG/HardOCP ... >:D
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Primoz, tudi če se s traktorjem ven vlečeš - veliko ljudi te osebno pozna in ve, da znaš biti do ljudi, za katere misliš, da niso dorasli tvoji izjemni inteligenci, zelo poniževalen in omalovažujoč.

Zresni se, dovolj si star.

Kolko je pa sploh star?

21 :D. Ah, kje so že "tista" leta >:D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Boeing : Sori, samo sanjas :) Jaz se pa s Primozom dobro razumem, se ti ne zdi to cudno ?;)]
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

• spremenila: vrtnyka ()

nevone ::

vrtnyka, očitno si dorasla njegovi izjemni inteligenci. :)

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

vrtny, oprosti, ampak verjemi da se motiš. Boeing ima res prav. Primož je po eni strani hudo sposoben dečko, mogoče za svoja leta še preveč, ampak sej ni to važno, kot je važno to, da je po drugi strani vzvišen, mogočen in nesramen, ter aroganten do uporabnikov, pa nima za kaj bit, jaz bi rekel nekako tako, kot rečem za tiste važne, vzvišene in arogantne pičke "nosi se, kot bi jo edina imela"... Nekako tako je z Primožem. Uporabnik vpraša to in to, pa dobi frajerski odgovor nazaj, nekdo ponudi da bo nekaj naredil, ampak ne da bi primož rekel: dragi uporabnik, seveda, vesel sem, ker si zagret da bi naredil to in ono, ti kar naredi, bomo s skupnimi močmi naredil do konca kot je treba. Ne, primož raje sikne v stilu: češ, kaj pa si ti in kdo si ti, da bomo mi, vesoljni slo-tech od tebe kaj vzeli, sigurno hočeš nekaj škodovat, itak pa kar boš naredil, ne bo dobro za slo-tech, pa če je z zlatimi črkami narejeno... V takem stilu v glavnem. Take pa jaz preziram... Fuj.

Nevone : ne sodim jaz cloveka po inteligenci :)

V-i-p :
Lej, midva sva se zmeri dobro razumela, ampak enostavno se ne morem strinjati z nekaterimi posti, ki jih ti tukaj napises kajti govorijo proti mojim izkusnjam. Jaz sem ponudila, da bom pisala novice pa me Primoz ni grdo odslovil. Si mogoce pomislil, da ce ga nebi konstantno napadali, da bi bil drugacen ? Jaz osebno se z njim z lahkoto pogovarjam, mu lahko zaupam in vse. Nimam razloga, da bi me razocaral, zato ne ..ne motim se.

Ne, primož raje sikne v stilu: češ, kaj pa si ti in kdo si ti, da bomo mi, vesoljni slo-tech od tebe kaj vzeli, sigurno hočeš nekaj škodovat, itak pa kar boš naredil, ne bo dobro za slo-tech, pa če je z zlatimi črkami narejeno..

Jaz ga vprasam kaj je blo narobe in mi pove :) Tko, da spet se ne strinjam :)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

>Nevone : ne sodim jaz cloveka po intiligenci :)

Vrtnyka, ti ne, Primož pa. (baje) :)

o+ nevone

Jaz sem tud marsikej slisala za marsikoga pa se je izkazalo cist nasprotno, tko da :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

Itak. :))

o+ nevone

Veliko brezvezne debate, članka pa še sedaj niso objavili.

vrtnyka: brez zamere, ampak takšne izkušnje kot jih naštevaš ti, jih imaš pač samo ti, velika večina ostalih pa ne.

VIP: ja, saj je res, da je zelo sposoben, ampak spet ne tako zelo, da bi se lahko obnašal "ich bin uber alles, du bist scheise". Veliko ljudi na tem forumu je najmanj toliko sposobnih in imajo najmanj takšen nivo znanja kot Primož, pa se da z njimi popolnoma normalno pogovarjati, tako na forumu, kot v RL...

Sej ni poanta do koga je kaksen. Vi ga tukaj opisujete kot zver, ko pa vam dam nasprotne trditve pa recete, no sej mogoce je do tebe prijazen. Si se vprasal zakaj je prijazen ?
Pa ni samo do mene polno folka poznam k se z njim razume.
vrtnyka ma resota rada

CaqKa ::

>>> Veliko brezvezne debate, članka pa še sedaj niso objavili.

če greš brat temo o novicah boš videl, da smo pač zaposleni in stvari pač ne pregledamo tako hitro.
predvidevam, da se še članek ni pregledal in predelal za obliko primerno za objavo na slotech.

tukaj si lahko sposodim en quote od BWja 'Oprosti, da ne čekiram foruma vsakih 5 minut", pač za to situacijo se ga malo modificira.
malo strpnosti boš pa že pokazal.

CaqKa ::

se pa strinjam da je debata popolnoma zašla iz teme :>

strictom ::

I know C(++), PHP + MySQL, ... What is "pussy"? >:D

Če se ti dela kdo vzvišenega pred tabo mu pač zabi nazaj eno.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

vrtny, saj nima smisla. Njegov prvi odziv na Lincolinovo vprašanje je nedvoumen.

Drži. Prvi odgovor je povedal največ, v bistvu je povedal vse. Da kot vodja neke nekomercialne strani uporabniku pribiješ takšno, mora bit s tabo nekaj narobe. Je pa tole podobno kot je bilo z Mobitelom. Dokler ni bilo konkurence, smo bili uporabniki tazadnji pes na vasi, ki smo klicali za 100 sit/min, ko je prišla konkurenca, je blo treba pa malo spremenit politiko "poslovanja".

Daedalus ::

Če želiš pri soustvarjanju strani sodelovat, boš že malo potrpel. Če ti ni niti malo za počakati, pa pejd in ponujaj svoj članek nekomu, ki ga bo nekritično objavil v 5 min po tem, ko ga bo dobil. Če hočeš sodelovati pri soustvarjanju vsebine tele strani, moraš sprejeti pravila, ki jih vodstvo za sodelovanje postavlja. Če se z njimi ne strinjaš - tud prav, pejd drugam. Ne pomeni pa zdaj to (kot eni počnejo) nekega konstantnega pritoževanja po forumu, zahtevanja nevemčesa, ipd... Ker tako izpadeš pač precej otročje in neresno.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Ne ne, Daedalus... ne.

Lincolin ni zahteval objave, prosil je samo za informacijo, kam lahko pošlje svoj izdelek, da ga bo nekdo prebral, ocenil, popravil in ga, če bo ustrezal, objavil.

Primož bi lahko napisal: moj mail je tak-in-tak, v topic napiši to-in-to in ko stvar preštudiramo dobiš mail z obvestilom ali je zadeva kul ali ni in če ni, kaj popravi.

V bistvu pa je napisal: Kdo sploh si, da si mi upaš ponujati svoje skropucalo, ki ga kličeš za članek? Spokaj, ker se s tabo ne mislim ukvarjati.

Lincolin: kam si ga pa poslal?

Poslal sem ga na: team@slo-tech.com
Pred kakšnim mesecom ali dvema sem ga že poslal, ter so mi rekli da ni problema pri objavi a naj malo popravim napake, sedaj sem popravil napake ter poslal.
L.P. Grega

A lahko poveš ticketID ali pa e-mail iz katerega si poslal zadevo?

ticketID-ja tokrat nism prijel sem pa poslal z mail-a lincolin@email.si
Hvala

ticketID vedno pride (avtomatsko)

Jaz iz tega naslova od 24 julija 2005 ne vidim nič novega ... še posebej ne vidim nobene popravljene verzije. V odgovor na vso prejeto pošto sistem pošlje potrditev s ticketIDjem tako da ... ali se spomni iz katerega naslova si pošiljal novo verzijo, ali pa najdi ticketID (ker jaz nove verzije ne najdem). Lahko pa enostavno še enkrat pošlješ članek.

Bom poslal pod ZS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lincolin ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vprašanje glede foruma

Oddelek: Slo-Tech
341634 (1504) Primoz
»

stetje - STATISTIKA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
805665 (4047) SanAndreas
»

Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )

17012685 (6943) hruske
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

856889 (4593) Stepni Volk

Več podobnih tem