Forum » Omrežja in internet » max razdalja za DSL
max razdalja za DSL
n0n4m3 ::
Ahoi!
A mogoče kdo vsaj na 500m prbližno ve kolikšna je max razdalja naročnika od dsl centrale? včer sm klicu na 0808000, pa je un povedu da sm na glih na meji, z metrom se mi pa ne da it mert, k se z avtom pelem pa zmeri pozabm Kako je glede tega z VDSL?
LP
A mogoče kdo vsaj na 500m prbližno ve kolikšna je max razdalja naročnika od dsl centrale? včer sm klicu na 0808000, pa je un povedu da sm na glih na meji, z metrom se mi pa ne da it mert, k se z avtom pelem pa zmeri pozabm Kako je glede tega z VDSL?
LP
There is no gravity, Earth just sucks.
sverde21 ::
za 1mbit ADSL je ok. 5km za VDSL se mi pa zdi de je max razdalja 1500m
<?php echo `w`; ?>
n0n4m3 ::
a obstaja dial-up paket, ki bi omogočal za enotno ceno neomejen dostop?
There is no gravity, Earth just sucks.
jurre ::
ne obstaja..ceprav ne vem zakaj majo potem firme taka imena paketov "neomejen dostop" potem pa placas se vse impulze zraven
Alec999 ::
jurre >> zato ker pred davnimi leti si moral poleg impulzov placati se dostop, razen ce si bil na Arnesu
Gregor P ::
zato ker pred davnimi leti si moral poleg impulzov placati se dostop, razen ce si bil na Arnesu
ah, kje so bili ti časi
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Lincolin ::
A še polnite tovariši?
tsssss-šššš-uuuu-cccccc-tstsssss-šššš--čšččščščšč-tu tu tu tu
tsssss-šššš-uuuu-cccccc-tstsssss-šššš--čšččščščšč-tu tu tu tu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lincolin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8263 (6569) | DeLonghi |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12408 (8440) | swalow |
» | How-to: 100mbps optična mreža v naseljuOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2485 (2485) | Brane2 |
» | Neomejen dostopOddelek: Omrežja in internet | 971 (723) | baghera |
» | Kakšni so dejanski stroški neta??Oddelek: Omrežja in internet | 1593 (1183) | Tomi |