Sedaj, ko smo ugotovili, da bi več obiskovalcev Slo-Techa raje vegetiralo, kot da bi se podali v politiko, vas sprašujemo, kako bi reagirali na goro majhnih sličic nametanih po celotnem Slo-Techu.
kako bi reagirali na goro majhnih sličic nametanih po celotnem Slo-Techu.
A zdaj so pa avatarji lepo urejene velike slike pod dolocenimi osebkami ?? Malo pretiravate. Nametane stvari so randomizirane, kar za avatarje ne moremo nikakor reči.
Me pa preseneca da po vseh komentarjih o nejasnosti v temi o anketi ta anketa niti ne omenja default off & nobene animacije. Ceprav roko na srce to ni blazen problem, ker tega argumenta avatar haterji nikoli niso razumeli.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Še nekaj. Če drugega ne, resnično manjka možnost ki je nevtralna, torej ne glasuješ ne za avatarje in ne proti njim, pač možnost v stilu: mi je vseeno, me ne zanima, zaradi mene, itd... včasih ste znali dati vsaj tisti šiš_kebap notri, ali "kaj je to avatar?" zdaj še tega ne več :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
bi jih z veseljem gledal - 100% za bi jih zagotovo izklopil - meni je vseeno, če jih boste imeli jih bom jaz izklopil bi si jih občasno ogledal - nevem... 50/50 bi nehal obiskovati Slo-Tech - 100% proti ne mi omenjat avatarjev - na k* mi že grejo te nenehne debate o avatarjih
Najbolje je tako kot na večini forumov in sicer, da izbereš svojega avatarja med množico že narejenih s strani Slo-Techa. Vsekakor mora biti možnost izklopa ! Da pa bi si vsak sam izdeloval svoje avatarje, sem pa odločno proti. Sem pripravljen protestirati proti uporabi doma izdelanih avatarjev
To anketo sem predlagala jest. Sem že nekje razložila, da to ni referendum ZA ali PROTI, ampak zgolj informativna anketa. Referendum naj imajo potem odgovorni za te zadeve če hočejo. Tudi so odgovori glede na vprašanje čisto ok. Vprašanje se namreč ne glasi ali ste proti ali za avatarje ampak, kaj bi storili, če bi jih Slo-tech omogočal.
Če si želite ankete, ki ima izključno samo odgovora ZA ali PROTI, lobirajte dalje, če se vam ljubi.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
> ampak za to, da tisti ki so delno za izberejo odgovor, ki je proti.
Saj en odgovor delno za je na voljo. Ga ne vidis? Ce ga pa ne vidi tisti, ki je delno za in potem narobe klikne, je pa itak out of the game, ker je 'too stupid to use a forum'...
če to, da sta že dve različni razlagi te ankete, ne pove, da ni dobro zastavljena potem tudi... tudi obe razlagi se ponekod močno razlikujeta... dvoumna je in lahko bi bila boljša
bi jih z veseljem gledal - ZA bi jih zagotovo izklopil - PROTI ne mi omenjat avatarjev - PROTI bi si jih obcasno ogledal - 3/4 PROTI, 1/4 ZA bi nehal obiskovati Slo-Tech - ZELO PROTI
Kot sem rekel, vsak si lahko po svoje razlaga vprasanja. Sicer pa me niti ne zanima kaj bo na ST, po pravici povedano.
eh avatarji suck, ankete pa očitno pol folka ne dojame je pa težava, če anketo dejansko vidite tko kot farenheit - ker potem se tisti ki so za skoncentrirajo na enem odgovoru in brez težav premagajo ostale, ki se porazdelijo med 4 druge odgovore
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
bi jih zagotovo izklopil 33% (218) bi jih z veseljem gledal 33% (217) bi si jih občasno ogledal 15% (98) ne mi omenjat avatarjev 15% (96)
Seveda jaz sploh ne dvomim o poštenosti glasovanja, bog ne daj!
Me pa malo spominja na en star štos. V eni hudo demokratični državi so partijcem prinesli rezultate volitev, rezultati so bili okrog 99,9%, za pravega kandidata, jasno. Politkomisar je grdo pogledal tistega, ki je prinesel rezultate ter zatulil "Samo 99,9%?!". Ubogi birokrat je seveda ponižno izjavil, da je možna kakšna napaka in da bodo ponovno prešteli glasovnice. Ko je prišel čez eno uro nazaj, je ponosno razglasil: "Izkazalo se je, da je prišlo do napak pri štetju, v resnici je 110% glasov za našega kandidata. Živela partija!".
Heh, saj to je isto kot takrat ko so dali eno amerisko nanizanko na RTVLJ (pod YU) in rekli da naj pisemo, ce zelimo program v takem stilu. Seveda je bila ena res poceni in brezvezna nanizanka, ampak tudi ce bi vsi glasovali/pisali ZA, se nic nebi spremenilo, se razume. To je samo tako, da se utise tiste ki se pritozujejo, naredilo pa se ne bo nic.
Kakor si jaz razlagam, jih je proti le 19%, kdor jih izklopi ubistvu ni proti, kdor bi jih gledal z veseljem je za, kdor bi si jih občasno ogledal pravtako, morda bi lahko še tiste "ne mi omenjat avatarjev" dali med neodločene, tako imamo le 38 folka ki je proti
jao te avatarji, kaj pol ko bo pa vsak svojo slikico imeli boste pa bolj samozavestni? Mislim (upam) da večina prihaja na slo-tech zaradi samega foruma in ne zaradi avatarjev, smilijev,... Po drugi strani pa lahko zaradi mene imate te avatarje samo da bo ze konec enkrat s tem, jaz jih bom itak mel na off, zato ne vidim problema če ga kdo hoče imet pa naj ga ma!
Jaz sem razumel "ne mi omenjat avatarjev" kot proti ... as in mi grejo tok na jetra, da niti slišat nočem o njih (in sem tudo glasoval za to možnost).
Strinjam se z nicjasno. Tajna policija & co. naj imajo avatarje kakor jih imajo zdaj, ker morajo biti ocitno razpoznavni od ostalih.
Pa da mi slučajno ne bo kdo omenjal, da po eni strani sem proti avatarjem, po drugi pa sem za to da bi ga nekateri imeli. Je velika razlika med avatarji, ki jih dobiš s statusom (in so, kar sem jih do zdej videl lepo narejeni in nevsiljivi - nimajo 50 odtenkov roza barve in utripajo toliko, da bruhaš po minuti), in avatarji, ki bi jih uporabniki imeli (po možnosti taki, ki bi si jih sami izbrali - v tem primeru bi tako in tako, če bi avatarji bili na voljo, vsi 12-letni mulci težili in težili dokler ne bi nekdo njihove avatarje uploadal ali pa dokler ne bi bili banani, v tem primeru bi pa se spet registrirali pa težili kako je slo-tech komunističen, itd. -, god forbid taki, ki bi jih sami lohka naredili in uploadali oz. dali linki na njih).
Hmm, pomojem bi bilo to to za moje mnenje. Zaspan sem, zato samo upam lahko, da nisem katerega stavka kar na sredi končal.
Ne mala sola, tak pac je. Otrocje je prav tako zahtevati avatarje, ker vsi vemo, da si jih eni zelijo za to, da se izpostavijo. Spet, otrocje obnasanje. TP in moderatorji pa jih naj imajo, saj so uporabniki zaradi njih bolj pozorni nanje. S-T forum naj ostane pregleden in nenacickan. Red mora bit. In nihce ni rekel, da je S-T demokraticen.
Slo-Techova "vlada" se opira na vojsko(tajno policijo) in religijo(znanost in tehnologija), vlada pa vlada sama...Ljudje/stranke/karkoli direktno ne vplivamo na vladanje, smo irelevantni .
Uvaja pa tudi reforme v prid narodu, na kar namiguje tudi ta anketa in nas izobražuje Kdo je že rekel:usoda naroda in države je prepomembna, da bi jo zaupali narodu al neki tazga?
CE NI kot mala sola, pa naj admini izberejo na primer naziv ali pa nick v drugi barvi ali z bold pisavo, da se razlikujejo od ostalih. Zakaj neki avatarje?