» »

Pisarniški stoli

Pisarniški stoli

Nejc Pintar ::

Doma imam stole že malo stare, pa me zanima katere stole priporočate za 6+ ur na dan pred računalnikom?
Lahko je biti prvi, če si edini!

|CyGNUS-x ::

Spinalis.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

JanezekNovak ::

Ergoles

Ergoles
http://www.euroairsoft.com/

Nejc Pintar ::

Spinalusi so malo dragi, Ergoles so mi pa všečni:D (Sem že sedel na Spinalisu in so res kvalitetni, samo keša ni)
Lahko je biti prvi, če si edini!

fahrenGONE ::

Jaz imam tega (ampak je Taiwan, ne China). Je zelo dober, usnjen, tudi nasloni so oblazinjeni in naslov za glavo je malo visje kot pri drugih, tako da se lahko tudi vrat spocije. Za hrbet ima izbocen naslon, kar je dobra zadeva. Kupil sem ga v Rutarju (rudnik), imajo jih zgoraj ... drugo ali tretje nadstropje.

Pri nas imas Pivk d.o.o., ki nudi tudi prodajo preko interneta. Modeli so povecini skopirani od drugih proizvajalcev in se posebno tisti poceni so slabse kvalitete in kaksno kolesce rado poci ali pa zacnejo skripati (spodaj imajo samo zlebasto cev namesto polne). Vsekakor jih preizkusi prej, na primer Lesnina jih prodaja in tudi Rutar ali Merkur se mi zdi. Btw... En je ze v trgovini skripal, lol. Seveda pa imajo tudi boljse, ampak jih bos placal, vsaj ene 25k sit.

Zgodovina sprememb…

iso2000 ::

Jaz imam pa tole. Je precej fina zadeva in me tudi po večurnem sedenju ne uničuje. Žal je cena precej visoka, tako da najbrž ne pride v poštev. Vendar je to ena izmed stvari, kjer ne smeš preveč šparat, ker drugače si boš uničil hrbet in ... Sem imel prej enega poceni iz lesnine za ca 10-15 tisočakov in sem bil po pol leta čisto gotov - bolečine v hrbtu. Sedaj pa je ok.

LP

fahrenGONE ::

Zgleda lepo, seveda je odvisno kaj komu bolj pase. Na primer meni je bolj usnjen fotelj kot tisti trsi stoli. Aja, sem pa videl pri Pivk, da sploh nimajo tako dobre opore za hrbet in na sploh so manj kvalitetni. Jaz pa sem imel kar cuden obcutek ko sem prvic sedel na tem, ki ga imam sedaj. Vse ima oblazinjeno ampak za hrbet (in kriz) ima zelo dober naslon, je izbocen ven in nudi trdo oporo, kar je zelo pomembno pri daljsem sedenju. Pri tvojem stolu vidim, da je tudi s tem v mislih zasnovan in to je zelo vazno pri uporabi.

Sem pa tudi sedel na Spinalisu, hehe. Je kar hecna zadeva, se kar nekaj gunca na vse strani. :D Spinalis stran ... So pa predragi, ce mene vprasas.

Gost ::

je izjavil:

Jaz imam Spinalisa že več ko 5 let in je več kot odličen. Všeč mi je to, da imajo prodajne zastopnike na terenu, ki ti lepo razložijo princip sedenja, celo za probo ti ga posodijo za nekaj dni. Pri meni je bil Dolinar Rok (rok.dolinar@spinalis.org). Njega ti priporočam. On je bil pri meni in mi je res lepo razložil in svetoval glede stola, pa še nekaj popusta mi je zrihtal.

lp


Kateri računalniški stol?
Kateri stol
Pisarniški stol
...

http://slo-tech.com/forum/c77970


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15442797 (8528) SeMiNeSanja
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12230702 (15232) Unknown_001
»

Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6120567 (13653) dmk
»

Kateri stol

Oddelek: Loža
294782 (328) Saladin

Več podobnih tem