Forum » Izdelava spletišč » Kako izdelati forum?
Kako izdelati forum?
sbrezo1 ::
Lep pozdrav slo-techovci.
Imam eno vprašanje+prošnjo. Zakorakal sem v prvo univerzitetno leto. Z kolegi/kolegicami smo se zelo hitro poštekali in na misel so nam prišle najrazličnejše ideje, kako bi lahko pripomogli k čimboljšemu sodelovanju. Zelo veliko, verjetno še največ, pa se je govorilo, da bi naredili svoj forum-Forum našega oddelka. Večina jih poleg faxa fura še službo, zato sem se odločil, ker imam nekolko več časa, da se bom sam pozabaval s forumom... Vendar pa bi vas lepo prosil, naj mi nekdo pomaga kako to narediti, ali pa naj mi položi vsaj odskočno desko iz katere bom potem znal sam zgraditi forum. Bežno vem samo za PhPbb in appserv in še to le toliko da obstsaja. Kakršen koli nasvet bi mi bil zelo drag.
LP
Imam eno vprašanje+prošnjo. Zakorakal sem v prvo univerzitetno leto. Z kolegi/kolegicami smo se zelo hitro poštekali in na misel so nam prišle najrazličnejše ideje, kako bi lahko pripomogli k čimboljšemu sodelovanju. Zelo veliko, verjetno še največ, pa se je govorilo, da bi naredili svoj forum-Forum našega oddelka. Večina jih poleg faxa fura še službo, zato sem se odločil, ker imam nekolko več časa, da se bom sam pozabaval s forumom... Vendar pa bi vas lepo prosil, naj mi nekdo pomaga kako to narediti, ali pa naj mi položi vsaj odskočno desko iz katere bom potem znal sam zgraditi forum. Bežno vem samo za PhPbb in appserv in še to le toliko da obstsaja. Kakršen koli nasvet bi mi bil zelo drag.
LP
Ljubo doma kdor ga ima
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Kami ::
Klik - tu maš članek o postavitvi spletnega strežnika in phpbb foruma.
Drugače pa če hočeš na simple inštalirat apache + php + mysql uporabi easyphp ali pa php triad (z samo nekaj kliki maš usposobljen spletni strežnik apache z php in mysql podporo)
Drugače pa če hočeš na simple inštalirat apache + php + mysql uporabi easyphp ali pa php triad (z samo nekaj kliki maš usposobljen spletni strežnik apache z php in mysql podporo)
fahrenGONE ::
Ali pa poisces kaksnen free forum servis, kjer ze nekaj reklam oni vse postavijo in vi samo pisete noter. Edino ce rabis backup in kontrolo nad tem je lahko malo zoprno.
OOTBOXZY ::
Se prej pa se pozabavaj s slovenscino, saj bi morala biti, glede na tvojo izobrazbo, precej boljsa.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
Law_Enforcer ::
Še ena možnost je, da vzameš kakšen el cheapo hosting plan (recimo kaj takega), ki ponuja Cpanel/Fantastico. Tako lahko potem preko Fantastico dodatka za Cpanel administracijsko skripto z enim klikom dodajaš določene skripte (forume, knjige gostov, etc... )
Hvala vam vsem za pomoč. OOTBOXZY tebi pa ponujam izziv v pisanju eseja, pri katerem bo poudarek zgolj na slovničnem izražanju. Ker sem dober po srcu ti dajem priložnost, da sam izbereš naslov in količino napisanega.
Lep pozdrav in lep preostanek dneva.
Lep pozdrav in lep preostanek dneva.
Ljubo doma kdor ga ima
OOTBOXZY ::
Nisem te hotel provocirati, ampak samo opozoriti na to, da bi, glede na to, da nameravate imeti forum, lahko malo bolj pazil na nas jezik. V tvojem prvem postu, je namrec kar nekaj slovnicnih napak. Mislim, da bi morali vsaj ustvarjalci spletnih strani malo bolj paziti na slovenscino, ce ze tisti, ki se oglasajo na forumih ne. Pri tem pa moram poudariti, da nimam nic proti neprevedenim strokovnim izrazom in nic proti slengu, ce se uporablja v skladu s slovnicnimi pravili.
Kar pa se tice tvojega iziva, pa tole. Sam nisem neki pisec, zato ga tudi ne sprejmem. Ze tole kar sem tule napisal, je za mene veliko. Ponavadi sem precej krajsi.
Pa brez zamere!
Kar pa se tice tvojega iziva, pa tole. Sam nisem neki pisec, zato ga tudi ne sprejmem. Ze tole kar sem tule napisal, je za mene veliko. Ponavadi sem precej krajsi.
Pa brez zamere!
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
Hehe...nobene zamere ni. Priznam, da sem nekoliko na hitro napisal in nisem pazil na slovnično pravilnost.
LP
LP
Ljubo doma kdor ga ima
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295907 (19199) | hariscorale |
! | Preberi me !Oddelek: Izdelava spletišč | 43737 (4647) | FitnessBoy |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15788 (11270) | mmorph |
» | phpmyadmin problem.Oddelek: Izdelava spletišč | 1503 (1225) | Tody |
» | Zastonj ForumiOddelek: Omrežja in internet | 1567 (1295) | mymoon |