Forum » Pomoč in nasveti » Težave s pekačem
Težave s pekačem
dlaka ::
Ko hočem zapeči CD se mi pekač ustavi pri 5% nato tam melje 15 min in nato normalno naprej zapeče CD (kdaj pa tudi zapiše, da CD ni mogel zaklučiti).Zanima me ali bo potrebno počasi menjati pekač ali pa ???
Če je pekač slučajno zanič me zanima na kaj moram biti pozorna pri nabavi DVD pekača. Hvala
Če je pekač slučajno zanič me zanima na kaj moram biti pozorna pri nabavi DVD pekača. Hvala
Opkow ::
Fino bi bilo, ce bi navedla par osnovnih podatkov. Konfiguracija masine, operacijski sistem, model pekaca in s katerim programom peces...
Tko na blef, je tezko karkol rect...
Tko na blef, je tezko karkol rect...
REZ ::
Mogoče uporabljaš nekvalitetne medije...
Men je nekaj podobnega delal en Panasonic, pa sem ga kar v smeti vrgel, saj pekači so potrošno blago.
Men je nekaj podobnega delal en Panasonic, pa sem ga kar v smeti vrgel, saj pekači so potrošno blago.
Randomm2 ::
Mel sem podoben problem z CD pekačem, vgru sem ga stran in vse lepo dela na novem.
Mess with the best die like the rest.
H_man ::
Pozdrav!
Da ne odpiram nove teme se bom kar tu zraven prištulil
Imam pekač Plextor PX-W4012A , z njim sem spekel slabih 30 CDjev.
Velikokrat se mi peka CDjev vstavi na 16% in ne gre naprej. Javi NO SEEK COMPLETE.
Pečem z nerotom 6.6.0, z nastavitvami nisem nič experimentiral, firmwire na pekaču je zadnji (1.06). Trenutno imam NOVA CDje, vendar se mi je na traxdati tudi enako dogajalo.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo prosim pomoči?
OS je WinXP SP2.
hvala in lp
Da ne odpiram nove teme se bom kar tu zraven prištulil
Imam pekač Plextor PX-W4012A , z njim sem spekel slabih 30 CDjev.
Velikokrat se mi peka CDjev vstavi na 16% in ne gre naprej. Javi NO SEEK COMPLETE.
Pečem z nerotom 6.6.0, z nastavitvami nisem nič experimentiral, firmwire na pekaču je zadnji (1.06). Trenutno imam NOVA CDje, vendar se mi je na traxdati tudi enako dogajalo.
Če kdo ve kaj bi lahko bilo prosim pomoči?
OS je WinXP SP2.
hvala in lp
Opkow ::
TraxData CD mediji, ki jih stanca firma RITEK, so bol dvomljive kvalitete (domnevam).
Sem imel eno skatlo tehle, in mi je samo do 50% slo in ni vec hotlo naprej, je skoz ven metalo. Sem probal na 3 razlicnih pekacih.. Isti smorn.
In tudi na netu sem opazil, da ima folk kr nekaj problemov z njimi. je pa res, da je blo govora predvsem o DVD medijih od tega proizvajalca.
Sem imel eno skatlo tehle, in mi je samo do 50% slo in ni vec hotlo naprej, je skoz ven metalo. Sem probal na 3 razlicnih pekacih.. Isti smorn.
In tudi na netu sem opazil, da ima folk kr nekaj problemov z njimi. je pa res, da je blo govora predvsem o DVD medijih od tega proizvajalca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4120 (3500) | krucymucy |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6584 (4495) | pingo76 |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8779 (7025) | Zheegec |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5510 (4823) | wilecoyot |
» | Teac CD-W548E 48/16/48 a res ne pece vec kot 16x ????Oddelek: Strojna oprema | 1250 (1060) | mescaline9 |