Forum » Omrežja in internet » ADSL crk
ADSL crk
Magnum ::
Mam tezavo s povezavo na internet preko ADSL Sem malo ze pogledal po forumu pa sem ugotovil da ni imel noben iste tezave zato zdaj to pisem
Ze vec kot leto je brez problemov delal internet preko ADSL zaj pa je naenkrat crknil Punca je lekla da je se pokazalo eno sporocilo (kliknala je OK ) pol pa se ni mogla vec povezat na internet
Mam VoljaAdsl (1M). router: ISKRATEL Callisto821+ ki je vezan na racunalnik preko mrezne kartice Na routerju stalno gori lucka za napajanje PWR in WAN (ce je to normalo naj mi pove kdo) Lucke za prenos 10Mbit/s 100Mbit/s ne gorita nikoli
Nastavitve v racunalniku zgledajo OK Mrezna naj bi delala zato sem prvo posumil na router sam ne vem kako naj se v to prepricam Im KDO kaksno idejo
l.p.
Magnum
Ze vec kot leto je brez problemov delal internet preko ADSL zaj pa je naenkrat crknil Punca je lekla da je se pokazalo eno sporocilo (kliknala je OK ) pol pa se ni mogla vec povezat na internet
Mam VoljaAdsl (1M). router: ISKRATEL Callisto821+ ki je vezan na racunalnik preko mrezne kartice Na routerju stalno gori lucka za napajanje PWR in WAN (ce je to normalo naj mi pove kdo) Lucke za prenos 10Mbit/s 100Mbit/s ne gorita nikoli
Nastavitve v racunalniku zgledajo OK Mrezna naj bi delala zato sem prvo posumil na router sam ne vem kako naj se v to prepricam Im KDO kaksno idejo
l.p.
Magnum
l.p.
Magnum
Slowenc ::
Punca je lekla da je se pokazalo eno sporocilo (kliknala je OK )
In kaj je pisalo na tem sporočilu? Lahko da je fasala virus ali kaj podobnega.
Ali povezava router-računalnik deluje?
Povedal si ravno toliko, da vem da punci ne dela net.
In kaj je pisalo na tem sporočilu? Lahko da je fasala virus ali kaj podobnega.
Ali povezava router-računalnik deluje?
Povedal si ravno toliko, da vem da punci ne dela net.
Skiny gate.
TRIROG ::
he he he ..., ljubim punce k ko se neki napise nc ne pogledajo ampak pac kliknejo OK ... ker OK je tam zato da se ga klikne ane !
mediaracer ::
..to ni izpad ampak humor. No vsaj men se je zdel mal smesna izjava. Na konc je bil pa smesko kar pomen da je treba vzet zadevo na relax.
Sicer pa jst bi zensko vsaj ornk okregu, ce bi isku razlog da jo pustim bi ji pa se to naprej vrgu :) Se enkrat...relax.
Lp
Sicer pa jst bi zensko vsaj ornk okregu, ce bi isku razlog da jo pustim bi ji pa se to naprej vrgu :) Se enkrat...relax.
Lp
Magnum ::
Sem odpravil napako Kot sem omenil ni na routerju gorela lucka 100Mbit/s niti 10Mbit/s zato sem malo posumil na povezavo med routerem in mrezno Ko sem mrezno dal na drugo PCI vodilo in za vsak slucaj se scistil prikljucne kontakte na mrezni je stvar zacela delat (Na routerju je zagorela lucka ki inicilaizira 100Mbit/s povezavo)
Kako sporocilo pa se je punci pokazalo pa se vedno ne vem Verjetno tega ne bom nikoli zvedel...
Hvala vsem ki ste se trudili z mano
Kako sporocilo pa se je punci pokazalo pa se vedno ne vem Verjetno tega ne bom nikoli zvedel...
Hvala vsem ki ste se trudili z mano
l.p.
Magnum
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom optika-paket modri (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 29893 (20419) | ufek |
» | Internetna povezava preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2788 (2480) | racunalnicar |
» | Nov paket optike pri T-2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23050 (12607) | amigo_no1 |
» | Mrezne kartice 100/10Mbps delajo pocasiOddelek: Strojna oprema | 1942 (1588) | Racunalnik |
» | Switch ali Gateway?Oddelek: Kaj kupiti | 1412 (1280) | SasoS |