Forum » Zvok in slika » Dober in enostaven program za lepljenje filmov
Dober in enostaven program za lepljenje filmov
SisQ ::
Zdravo...
Imam nekaj kratkih filmov po 150 do 200 mega, in bi te filme želel združit v enega. Trenutno sem probal Super video joiner v2.2, vendar mi ne gre preveč od rok...ne znam. Sem dodal 3 fajle po cca. 200 mega in jih je na koncu bilo 9,1 Gb???!! WTF
Tudi navodila bi prišla prav. Ne za program, ampak za samo lepljenje. V programu sem še videl opcijo v zvezi video in avdijo kompresije. Kaj označi? Po mojem je ravno zaradi tega prišel tako velik file.
Imam nekaj kratkih filmov po 150 do 200 mega, in bi te filme želel združit v enega. Trenutno sem probal Super video joiner v2.2, vendar mi ne gre preveč od rok...ne znam. Sem dodal 3 fajle po cca. 200 mega in jih je na koncu bilo 9,1 Gb???!! WTF
Tudi navodila bi prišla prav. Ne za program, ampak za samo lepljenje. V programu sem še videl opcijo v zvezi video in avdijo kompresije. Kaj označi? Po mojem je ravno zaradi tega prišel tako velik file.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideja kako izmeriti 200m brez uporabe metra?Oddelek: Loža | 5988 (4737) | kixs |
» | svetovni rekordOddelek: Loža | 2270 (1390) | LapD |
» | UTP s samo 2 paricami ??Oddelek: Strojna oprema | 2433 (1941) | Tomay |
» | Smack The Pingu tekmovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5750 (3688) | DMouse |
» | Več uporabnikov na ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1233 (1004) | Dami |