Forum » Loža » Smack The Pingu tekmovanje
Smack The Pingu tekmovanje
Mercier ::
Igra se originalna verzija, trenutno se jo da dobiti na tej povezavi. Če je ni - vpiši naslov teme v google.
Discipline:
1. Najdaljše odbiti pingvin
2. Najkrajše odbiti pingvin
3. Prvi točno 100, 150, 200, 250 in 300 m odbiti pingvin
Rezultati se dokazujejo s slikami.
Ne pretiravajte z dimenzijami slik. (pravkar sem vse pomembne informacije zlahka zajel na 238 x 126 pixlov velik png - pingvin in zastavice)
Pogoji za objavo:
Najdaljše odbiti pingvin - nad 232 m in trenutno najboljši rezultat
Najkrajše odbiti pingvin - pod 65 m in trenutno najboljši rezultat
Prvi točno 100, 150, 200, 250 in 300 m odbiti pingvin - zahteva pet objavljenih slik
Discipline:
1. Najdaljše odbiti pingvin
2. Najkrajše odbiti pingvin
3. Prvi točno 100, 150, 200, 250 in 300 m odbiti pingvin
Rezultati se dokazujejo s slikami.
Ne pretiravajte z dimenzijami slik. (pravkar sem vse pomembne informacije zlahka zajel na 238 x 126 pixlov velik png - pingvin in zastavice)
Pogoji za objavo:
Najdaljše odbiti pingvin - nad 232 m in trenutno najboljši rezultat
Najkrajše odbiti pingvin - pod 65 m in trenutno najboljši rezultat
Prvi točno 100, 150, 200, 250 in 300 m odbiti pingvin - zahteva pet objavljenih slik
Vesoljc ::
kaj je nagrada?
živ pingvin s propelerjem na glavi?
al samo standardna kiber slava?
živ pingvin s propelerjem na glavi?
al samo standardna kiber slava?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Microsoft ::
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Microsoft ::
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
GUFY ::
No pa še moj prispevek in sicer najdaljši odbitek je 323.5 m, najkrajši pa 65.5 m.
Pa še dokaz. Zgleda da sem spet prvi
Pa še dokaz. Zgleda da sem spet prvi
Zgodovina sprememb…
Prosim, držite se pogojev. Drugače bo tu polno totalno neinteresantnih slik (pingvin, pa zastavca) in tratenja resursov.
Ampak to ni ista igra in so posledično zato drugačni rezultati.
Dejmo vsi igrat igro, ki je v prvem postu.
Dejmo vsi igrat igro, ki je v prvem postu.
Prvi zmagovalec:
DMouse - prvi točno 200 m odbiti pingvin
Čestitke! (kot je Vesoljc že na začetku pravilno ugotovil, še vedno iščemo sponzorje za nagradni sklad)
Trenutno v vodstvu:
GUFY (323,5 m) - najdaljše odbiti pingvin
Sims (64,1 m) - najkrajše odbiti pingvin
PS
Za 200 m in manj kot 323,5 m ne rabimo več slik.
Čestitke! (kot je Vesoljc že na začetku pravilno ugotovil, še vedno iščemo sponzorje za nagradni sklad)
Trenutno v vodstvu:
GUFY (323,5 m) - najdaljše odbiti pingvin
Sims (64,1 m) - najkrajše odbiti pingvin
PS
Za 200 m in manj kot 323,5 m ne rabimo več slik.
andper ::
A nekateri ne znate brat al le ne znate brat?? Pa to ni res..
200-tko že imamo! Lahko se pa zmenimo naslednje (če Saša dovoli): kot 'izjemen' dosežek velja tudi 200-tka, ampak v ležečem položaju. Stoječo varianto smo že večkrat videli.
200-tko že imamo! Lahko se pa zmenimo naslednje (če Saša dovoli): kot 'izjemen' dosežek velja tudi 200-tka, ampak v ležečem položaju. Stoječo varianto smo že večkrat videli.
andperOK, zakaj pa ne. Kot izjemen dosežek. Pravil pa, IMHO, ne bi bilo ravno dobro menjati (ali dodajali disciplin), ker bi razvrednotili dosedanje vrhunske športne dosežke. Vsaj v tem primeru.
GUFY, šala, resno, ali si "zajahal količek"? Kot maksimalna dolžina "med ljudmi" velja 323,5 m.
Saša, tudi meni ni jasno kako je prišel pingvin do te dolžine, ko sem že mislil, da se bo zapičil tam okoli 206 metrov, se je la ta odbil in glej ga zlomka ustavil se je na 339,9 m
krucymucy ::
Simko ::
lol, ko bi tip vsaj link spremenil na sliki, da se ne bi takoj vidlo, da je vdaril sfriziranega pingvina...
ah, kak se vma da.
ah, kak se vma da.
boych ::
ej a je kdo pomislil, da mi nabijamo cca 5-6 meterskega pingvina!!
če so enote seveda v metrih!!
če so enote seveda v metrih!!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
boych
ej a je kdo pomislil, da mi nabijamo cca 5-6 meterskega pingvina!!
Jeti je potemtakem zverka od deset, dvanajst metrov s pet, šest metersko batino. Bogi Reinhold.
Trenutno vodijo:
GUFY (339,9 m) - najdaljše odbiti pingvin
El Barto (57,5 m) - najkrajše odbiti pingvin
Končni rezultat:
Še vedno čakamo na: 100, 150, 250 in 300 m odbitega pingvina!
GUFY (339,9 m) - najdaljše odbiti pingvin
El Barto (57,5 m) - najkrajše odbiti pingvin
Končni rezultat:
Še vedno čakamo na: 100, 150, 250 in 300 m odbitega pingvina!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
OZZY ::
Zaenkrat 322,9m
hehe...pa men je najljubša una fore, ko ga preveč v zrak usekaš in uleti z glavo v sneg.
Bi pa vprašal. z katerim programom lahko zajamem sliko desktopa.
hehe...pa men je najljubša una fore, ko ga preveč v zrak usekaš in uleti z glavo v sneg.
Bi pa vprašal. z katerim programom lahko zajamem sliko desktopa.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
andper ::
Opa! Se sicer strinjam, da GUFY vodi, ampak le s 323,5 m. Teh 339,9 m je skoraj definitivno posledica dopinga, saj je meni prej uspelo pri sfriziranem pingvinu doseči tudi podobno vrednost (~340).
Se opravičujem, če napačno sumim, a predlagal bi, da se odslej v screenshot vključi še URL vrstica od brskalnika.
Se opravičujem, če napačno sumim, a predlagal bi, da se odslej v screenshot vključi še URL vrstica od brskalnika.
boych ::
se strinjam z Theseuson!
mal je čudn, da se pingo odbije pri 206 metrih, men se je zapičil že pri 189.7
sorry ker dvomim!
mal je čudn, da se pingo odbije pri 206 metrih, men se je zapičil že pri 189.7
sorry ker dvomim!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Se strinjam z vama, da je težko verjeti temu rezultatu (339,9m). Škoda, da ni bilo že prej napisano tako kot pravi Theseus, da se odslej v screenshot vključi še URL vrstica od brskalnika.
Mislim, kaj pa imam od tega da bi goljufal, saj je vse skupaj samo igra
Mislim, kaj pa imam od tega da bi goljufal, saj je vse skupaj samo igra
Komisijski odvzem urina za doping test ipd. bo malo težko zagotoviti. IMHO je najbolje, da igramo na zaupanje, oziroma, v kolikor se ne dokaže drugače, je rezultat veljaven.
Saj že na začetku niste pričakovali odbor, ki bi imenoval pododbor s pristojnostmi imenovanja komisij, ki bi smela naročiti raziskavo pri inštitutih za praktični in teoretični photoshop, flash, jetislovje, predlagati obravnavo pingvina na častnem razsodišču..., a ne?
Se pa strinjam s Theseusom glede URL predloga,
v bodoče štejejo pri prvi disciplini le rezulti z vidnim URL-jem.
Saj že na začetku niste pričakovali odbor, ki bi imenoval pododbor s pristojnostmi imenovanja komisij, ki bi smela naročiti raziskavo pri inštitutih za praktični in teoretični photoshop, flash, jetislovje, predlagati obravnavo pingvina na častnem razsodišču..., a ne?
Se pa strinjam s Theseusom glede URL predloga,
v bodoče štejejo pri prvi disciplini le rezulti z vidnim URL-jem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Slo-tech superpi team: intel core 2, i5, i7 & amd am2, am3 lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 283322 (43915) | krneki0001 |
» | Slo-tech 3d team: AquaMark 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 50179 (34381) | Yuka |
» | Dejanska lestvica Super Pi 1M (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 37329 (26458) | pablic |
» | Za kateri element gre (slika) ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1917 (1539) | Jackal |
» | Kako obrniti vantilator na hladilnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2725 (1963) | DimmniBurek |